Τον δικηγόρο και νέο Πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Γιάννο Γραμματίδη τίμησε πρόσφατα ο Δήμος Ελασσόνας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη δωρεά μιας σπάνιας συλλογής λευκωμάτων και τόμων στη νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Συμμετέχοντας στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας ο Δήμος Ελασσόνας απένειμε τιμητικούς επαίνους σε 42 μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Ελασσόνας ηλικίας 15-24 ετών, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην πολιτιστική  ανάπτυξη της περιοχής και την άξια εκπροσώπηση του Δήμου σε εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας ευχαρίστησε τον κ. Γραμματίδη για τη σημαντική προσφορά του στη δημοτική βιβλιοθήκη και ευχήθηκε στους νεαρούς μουσικούς να έχουν πρόοδο και επιτυχίες στη ζωή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιάννος Γραμματίδης, γέννημα θρέμμα της Θεσσαλικής γης, δώρισε μία σπάνια συλλογή 177 λευκωμάτων και 111 βιβλίων φιλοσοφίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας, θέλοντας να τιμήσει την μνήμη των 57 νέων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και παράλληλα να συνεισφέρει στην πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου Ελασσόνας.

Στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Δημ. Τσιαβέ παρουσίασε ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα.

Την εκδήλωση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Ελ. Ταζέ. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δωρητής κ. Γ. Γραμματίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Στ. Δημουλάς και ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής κ. Δημ. Τσιαβές.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θωμάς Κωσταφάκας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελασσόνας κ. Πόπη Φώλλα, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. Ελασσώνος – Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου και πλήθος κόσμου.