Οι Rocktronica, το συγκρότημα που δημιούργησε ο Γιώργος Δραγάζης με μουσικούς-μαθητές της μουσικής σχολής Φαρσάλων το 2015 για τις ανάγκες του πολιτιστικού Αυγούστου, θα εμφανιστεί την 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00 στον πεζόδρομο της οδού Πατρόκλου σε μία εκρηκτική ροκ συναυλία Ελληνικού και Ξένου ρεπερτορίου με τραγούδια από την blues, punk και hardrock σκηνή, ως την σημερινή σολιστική ηλεκτρική κιθάρα.

Θα παρουσιάσουν κομμάτια των Ξύλινων Σπαθιών, Τρύπες, Panx Romana, Γιάννη Μηλιώκα, Magic de Spell, Παύλο Σιδηρόπουλο, Animals, Europe, Scorpions, Ενδελέχεια, Nirvana καθώς και Joe Satriani, Steve Vai όπως και κομμάτια της προσωπικής δουλειάς του Γιώργου Δραγάζη.

Οι φετινοί Rocktronica απαρτίζονται από τους Ανδρέα Ανδρεόπουλο στην ηλεκτρική κιθάρα, ακορντεόν και φωνή, Κωνσταντίνο Μουσουλή στην ηλεκτρική κιθάρα, Πέτρο Αργυρό στην ακουστική κιθάρα, Θωμά Ζάντζα στα πλήκτρα και Γιώργο Δραγάζη στην ηλεκτρική κιθάρα και φωνή. Στα drums θα συνοδεύει ο Γιάννης Αυγερινός του συγκροτήματος Pandora's Box.