Σε εμπορικούς δρόμους της Λάρισας περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άκης Νασιώκας και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο . Νασιώκας δήλωσε τα εξής: « Συζήτησα με επαγγελματίες και πολίτες για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ιδιαίτερα σταθήκαμε στο ζήτημα της τροπολογίας που απαγορεύει στο κόμμα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά εργάστηκε για την εθνική ομοψυχία των ελλήνων. Σταθερά αντιτάχθηκε την προηγούμενη δεκαετία στο ναζιστικό μόρφωμα , όταν άλλοι μένανε ουσιαστικά αμέτοχοι, με στόχο πιθανότατο να το εκμεταλλευθούν πολιτικά και εκλογικά.

Μετά την έγκριση της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να μην ψηφίσουμε την τροπολογία που απαγορεύει σε κόμματα, που ουσιαστικά διοικούνται από άτομα καταδικασμένα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, να κατέλθουν στις εκλογές.

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι ισχυρή, αλλά θα πρέπει πάντα να προστατεύεται από αυτούς που ασπάζονται απεχθείς ιδεολογίες , που κατά το παρελθόν έχουν πλήξει καίρια την ανθρωπότητα και τον ίδιο των πυρήνα της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.

Στεκόμαστε καθαρά απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα, όποια μορφή και αν αυτό λαμβάνει.»