Τη λήξη της περιόδου 2022-2023 γιορτάζει η ΟΜ.Ε.Γ.Α. -2 – Ομάδα Ενεργειακής Γυμναστικής & Ασκήσεων, στον κλειστό χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, την Παρασκευή, 23 Ιουνίου, στις 6:00 μ.μ.

Η Ομάδα κλείνει τον 2ο κύκλο της στο χώρο του σχολείου, μ’ αυτή τη συνάντηση των μελών της, ενώ η υπεύθυνη εκπαιδευτικός και εμψυχωτής, Μαριάνθη Φαφάνα υποσχέθηκε να προσπαθήσει να συνεχίσει τη λειτουργία της Ομάδας και τη νέα χρονιά.

Η ΟΜΕΓΑ-2 υποστηρίζεται από το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας κι απευθύνεται σε αρχάριους κι έμπειρους, ενώ λειτουργεί εθελοντικά και δωρεάν.

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να τηλεφωνήσει στην υπεύθυνη, στο 6945532393.

Η Ομάδα αποτελείται από 15 περίπου άτομα, που συναντιούνται 1 φορά την εβδομάδα κι εκτελούν αναπνευστικές κυρίως ασκήσεις και stretching, για εκγύμναση του σώματος, ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού, ανάπτυξη των ενεργειακών κέντρων, τόνωση ζωτικότητας κι ευλυγισία, αντοχή και θεραπεία, εκτόνωση και γαλήνη, αρμονική ζωή χωρίς άγχη και stress, μέσω τεχνικών χαλάρωσης κι αναπνοών, έλεγχος του εαυτού, διατήρηση της ηρεμίας και της αυτοπεποίθησης.