Συνάντηση  εργασίας είχε ο Διονύσης Τεμπονέρας ,νομικός εργατολόγος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στο ξενοδοχείο Μετροπολ με τα Δ.Σ. των εργαζομένων, και των συνταξιούχων της ΔΕΥΑΛ.

Ο Συντονιστής τής ΝΕ του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ Ζωγράφος Βασίλης, μέλος της ΚΕ και ο Τσιούτρας Βασίλης μέλος της γραμματείας και συνδικαλιστής, υποδέχθηκαν  τα Διοικητικά Συμβούλια των εργαζομένων και των συνταξιούχων της ΔΕΥΑΛ.

Συζήτησαν διεξοδικά με το Διονύση Τεμπονέρα, Νομικό Εργατολόγο και μέλος της Πολιτικής γραμματείας του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ, θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ και τους συνταξιούχους της επιχείρησης.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων Μητράκος Αχιλλέας, ο πρόεδρος των Συνταξιούχων Μοράρος Μάκης και τα μέλη των σωματείων, ανέλυσαν τα προβλήματα ως εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της επιχείρησης. Υπήρξε ένας ειλικρινής διάλογος.

Ο κ.Τεμπονερας αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματός του, δεσμεύτηκε σύντομα να υπάρξει συνάντηση παρουσία του ίδιου και των αρμοδίων τομεραρχών   κ.Ξενογιαννακοπούλου και Αχτσιόγλου για τα εργασιακά, τα οικονομικά, την υποστελέχωση των επιχειρήσεων και τη σοβαρή έλλειψη σε προσωπικό, που απασχολούν εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΥΑΛ, ώστε να γίνει  νομοθετική παρέμβαση στη Βουλή.

Ο κ.Τεμπονέρας δήλωσε ως νομικός και εργατολόγος συμμερίζεται την αγωνία τους για νομοθετική λύση σε χρόνια προβλήματα και επείγοντα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις, και μισθολογικές εκκρεμότητες καθώς και την ενίσχυση σε στελεχιακό και εργατικό δυναμικό.