Συνεχίστηκαν στο Δήμο Κιλελέρ οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Στον Ιερό προσκυνηματικό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Νίκη εορτάστηκε η ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως, του θαυματουργού.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Χαρά, στο Μικρό Βουνό και στο Μεγάλο Μοναστήρι όπου πραγματοποιήθηκε το 24ο πανελλήνιο αντάμωμα τον Μοναστηριωτών. Στο αντάμωμα συμμετείχαν αντιπροσωπείες και χορευτικά συγκροτήματα από το Μικρό Μοναστήρι, το Νέο Μοναστήρι, την Πέλλα και τα Τρίκαλα Ημαθίας.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος χαιρέτισε τις εκδηλώσεις και τόνισε ότι ο Δήμος Κιλελέρ αναδεικνύει με τις ενέργειες του τις θρησκευτικές εορτές που τονώνουν το χριστιανικό αίσθημα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων και στηρίζει με κάθε τρόπο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κατά τόπους πολιτιστικοί σύλλογοι. Κι αυτό γιατί είναι αναγκαίο οι δημότες να στηριχθούν, εκτός των άλλων, τόσο στη χριστιανική πίστη όσο και στην παράδοση της πατρίδας μας.