Στη λαϊκή αγορά της συνοικίας Αβέρωφ στη Λάρισα και στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής, συνεχίστηκε η αδιάκοπη επαφή με τους πολίτες, κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής την τ. Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υπ. Βουλευτή Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, το Γραμ. της ΤΟ Τεμπών, στελέχη και μέλη του Κινήματος καθώς και νεολαίους του κόμματος, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής.

Η δυναμική που έχει αναπτύξει το ΠΑΣΟΚ ήταν και αυτή τη φορά χαρακτηριστική, αφήνοντας τις πιο αισιόδοξες εντυπώσεις για τη νικηφόρα επαναφορά της αυθεντικής Δημοκρατικής Παράταξης, που -όπως αποδεικνύεται καθημερινά- έχει βαθιές ρίζες στις καρδιές των Λαρισαίων.

«Λίγες μέρες έμειναν, μέχρι τη στιγμή που ο Λαός έχει τη δύναμη να πατήσει φρένο δικαιοσύνης στο ράλι των τιμών. Ο οικογενειακός προϋπολογισμός όχι απλώς δεν επαρκεί για τις ανελαστικές δαπάνες του μήνα, αλλά εξανεμίζεται μέσα σε ελάχιστες μέρες, με τα νοικοκυριά να “ματώνουν” για να ανταποκριθούν στα απολύτως στοιχειώδη.  Ο εμπορικός κόσμος εκπέμπει SOS, καθώς τα έξοδα τρέχουν, ενώ η αγοραστική δύναμη των συμπολιτών μας, έχει προ πολλού πάρει την κατιούσα. Όσο για τους αγρότες, αναζητούν “ακτίδα φωτός”, στρυμωγμένοι κάτω από το ασύμφορο κόστος παραγωγής. Ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει ανέμελα, μακριά από τις ανάγκες του μόχθου, η επικαιρότητα χαρωπά αναλίσκεται στο ποιους κολλητούς του θα διορίσει αυτή τη φορά Υπουργούς, τη στιγμή που η φτωχοποίηση “χτυπά την πόρτα” όλο και περισσότερων νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η Ν.Δ. υποτιμά τη νοημοσύνη σας, τάζοντας “φύκια για μεταξωτές κορδέλες” για όλα όσα εδώ και τέσσερα χρόνια οι ίδιοι σκόπιμα παραμέλησαν. Άλλα δεσμεύονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, άλλα υπόσχονται σε εσάς, σε ένα κυνικό κρεσέντο… “αριστείας” στον προεκλογικό δημοσιονομικό λαϊκισμό», τόνισε η Ευαγγελία Λιακούλη.

Η τ. Γραμματέας της Κ.Ο. και υπ. Βουλευτής Λάρισας επισήμανε «την αξία της φορολογικής δικαιοσύνης, για να σταματήσει η αισχροκέρδεια των λίγων στις πλάτες των πολλών». Μίλησε για την ανάγκη «να δώσουμε δεύτερη ευκαιρία αξιοπρέπειας στους αδύναμους δανειολήπτες, να προστατέψουμε τα σπίτια σας και τα χωράφια σας από τους πλειστηριασμούς», καθώς και για τη σημασία της ενεργειακής επάρκειας τόσο για την αγροτιά όσο και για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

«Την Κυριακή, μπορείτε να κάνετε την Αλλαγή δυνατή. Μπορείτε να πετύχετε η φωνή σας να ακουστεί πολύ δυνατά, να δώσετε τη δημοκρατική απάντηση σε όσους σας θεωρούν δεδομένους και σας περιφρονούν. Απευθύνουμε ανοιχτό προσκλητήριο, με όρους ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, σε κάθε προοδευτικό δημοκράτη, να επιστρέψει στο “πατρικό σπίτι” του. Στο ΠΑΣΟΚ που έκανε πράξη τις πιο τολμηρές μεταρρυθμίσεις προς όφελος των μη προνομιούχων. Στο ΠΑΣΟΚ που νοιάζεται αληθινά για τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες. Στο ΠΑΣΟΚ που ξέρει και μπορεί να αποτελέσει ισχυρό θεσμικό ανάχωμα στη δεξιά, για την αξιοπρέπεια, περηφάνια και κοινωνική δικαιοσύνη  που αξίζει ο Τόπος μας», υπογράμμισε η υπ. Λαρισαία Βουλευτής.