Με επιστολή της η Γραμ της ΚΟ ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, συγχαίρει τον Δωτιέα Αγιάς για την άνοδό του στη Γ Εθνική Κατηγορία, τονίζοντας τα εξής :
« Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους του «Δωτιέα Αγιάς», για την επάξια επιστροφή της ομάδας , στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ως επιστέγασμα μιας ολόκληρης χρονιάς επίμονων και πειθαρχημένων προσπαθειών σας.
Όλος ο φίλαθλος ποδοσφαιρικός κόσμος του νομού της Λάρισας , πανηγυρίζει και συμμερίζεται τη χαρά για την άνοδο μιας ακόμη ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, για όλα τα αθλητικά σωματεία στο χώρο του ποδοσφαίρου, η ομάδα σας, με σκληρή δουλειά και υπομονή, ξεπέρασε κάθε εμπόδιο, κατάφερε να κερδίσει την επιστροφή της και να κάνει το όνειρο της ανόδου, πραγματικότητα.
Η επιτυχία αυτή σας ανήκει, πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα νέα, γεμάτα ζωντάνια παιδιά που συνθέτουν την ποδοσφαιρική ομάδα του «Δωτιέα Αγιάς» και σε όλες τις δυνάμεις του Συλλόγου, που πέτυχαν αυτήν τη σημαντική τελευταία νίκη, που τιμά ιδιαίτερα, τόσο τον δήμο Αγιάς ,όσο και συνολικά το νομό της Λάρισας .
Σας ευχόμαστε ολόψυχα, πολλές ανάλογες επιτυχίες στους αγώνες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, με την προσδοκία να αποτελέσετε ¨μόνιμο κάτοικο¨ αυτής , η πορεία σας στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν , να είναι σταθερή και νικηφόρα και πάντα με την ίδια αστείρευτη όρεξη και επιμονή για την επίτευξη των στόχων σας.
Πάντα δίπλα σας, με περηφάνια..».