Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας που διοργανώνεται στις 7 Απριλίου ετησίως, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 7/4/2023 από το προσωπικό της 11ης ΤΟΜΥ Φιλιππούπολης Λάρισας: κα. Τρελλοπούλου Αμαλία (Συντονίστρια -Παιδίατρος), κα. Καραδόντα Αργυρούλα - Βασιλική (Γενική Ιατρός), τις κα. Κόκοβα Όλγα και κα. Παραφόρου Χρύσα  (Επισκέπτριες  Υγείας) και το Διοικητικό Προσωπικό,  δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον «Προληπτικό έλεγχο σε κάθε ηλικία» στον πολυχώρο «Gaea» όπου στεγάζεται η δομή, απευθυνόμενη στον διερχόμενο πληθυσμό της τοπικής  κοινότητας.

Στόχος της δράσης είναι η προώθηση του προληπτικού ελέγχου ανά ηλικία. Το μήνυμα του φετινού εορτασμού είναι «Υγεία για όλους» και για την επίτευξη της σημαντικό ρόλο κατέχει η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την προσέλευση του.

Οι Τ.ΟΜ.Υ είναι ομάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα της ασφαλιστικής τους ικανότητας και της οικονομικής τους δυνατότητας, με στόχο την πρόληψη, ενημέρωση, συμβουλευτική υποστήριξη και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας.

Το παρόν έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας μέσω ΕΣΠΑ.