Ένα ακόμη μεγάλο έργο για το Δήμο Αγιάς υπογράφηκε σήμερα από τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Γκουντάρα που αφορά στην: “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ» με Π/Υ 1.595.000,00 ευρώ και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα: «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Το φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση  με αμμοχαλικόστρωση και ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης αγροτικής οδοποιίας μήκους 10.576,98μ στο αγρόκτημα Ομολίου και μήκους 4.561μ στο αγρόκτημα Στομίου του Δ. Αγιάς. Οι οδοί θα διαστρωθούν επί υφιστάμενων οδικών τμημάτων αγροτικού οδικού δικτύου.

Ο Δήμαρχος Αγιάς δηλώνει ότι: «Η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, σε ένα Δήμο όπως ο δικός μας, με τον πρωτογενή τομέα να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους επαγγελματικής δραστηριότητας, αποτελεί ζήτημα υψίστης σημασίας. Αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης προχωράμε στην υλοποίηση σημαντικών έργων, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό στην Δημοτική Ενότητα Ευρυμενών το οποίο σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε την σύμβασή του. Συνεχίζουμε δυναμικά, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγροτικό κόσμο με έργα που βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα των εκμεταλλεύσεων με θετικές επιπτώσεις στο αγροτικό εισόδημα εξασφαλίζοντας παράλληλα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».