Την πλήρωση θέσεων διευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων ανακοίνωσε ο ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας με το οποίο καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής να υποβάλουν αίτηση από την 28η Μαΐου 2015 έως και την 03η Ιουνίου 2015.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως από τους ενδιαφερόμενους στην Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας στις προκαθορισμένες ημερομηνίες στον 2ο όροφο.

Επιτρέπεται η προσκόμιση των συνοδευτικών δικαιολογητικών της αίτησης εντός προθεσμίας δύο εργάσιμων ημερών από τη λήξη της προαναφερόμενης προθεσμίας (03/06/2015) από τον ίδιο τον εκπαιδευτικό αυτοπροσώπως.

Επισημαίνεται η ανάγκη προσεκτικής μελέτης και απαρέγκλιτης τήρησης των ρυθμίσεων του ν. 4327/2015, έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στη διαδικασία επιλογής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την προκύρηξη στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας http://dide.lar.sch.gr/