Μία από τις επιθυμίες που έχουν εδώ και χρόνια οι φίλαθλοι της ΑΕΛ είναι να δουν τον Φάνη Γκέκα να φορά και πάλι τη «βυσσινί» φανέλα.

Ο Λαρισαίος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΛ και μετά από μία πλούσια καριέρα σε Εθνική Ελλάδος, Καλλιθέα, Παναθηναϊκό, Μόχουμ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Πόρτσμουθ και τέσσερις τουρκικές ομάδες, παραμένει παρά τα χρόνια ένας εξαιρετικός στράικερ. Πριν από λίγες εβδομάδες έλυσε το συμβόλαιό του με την Εσκισεχίρσπορ και έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα, εξετάζοντας προσεκτικά τις επιλογές του για το μέλλον, καθώς δεν σκοπεύει να αποσυρθεί ακόμα από την ενεργό δράση.

Ο 35χρονος άσος φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην «Αθλητική Κυριακή» και κάποια στιγμή ερωτήθηκε από τους παρουσιαστές για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ΑΕΛ. Ο Φάνης Γκέκας όμως, αν και επανέλαβε πως έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο με την ΑΕΛ, επανέλαβε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη Λάρισα, διότι «δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες και τα άτομα», χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω τι εννοεί.

«Το έχω ξαναπεί στη Λάρισα θα γύριζα μόνο υπό προϋποθέσεις. Δεν παίζει ρόλο το ηλικιακό, θα μπορούσα να γυρίσω και τώρα, αρκεί να υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες και τα σωστά άτομα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γκέκας.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΛ δεν έχει αδειοδότηση αυτή τη στιγμή με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα μεταγραφών τον Ιανουάριο. Έτσι, εφόσον τεθεί θέμα επιστροφής Γκέκα, αυτό θα συμβεί το καλοκαίρι.