Σε διάστημα εννέα μηνών τα έχουμε καταφέρει σε πολλά πράγματα, όσα δεν καταφέρατε εσείς σαν δημοτική Αρχή εννέα χρόνια.

Χρειάστηκε να βρεθείτε στη θέση της αντιπολίτευσης για να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματα των δημοτών μας, γιατί στα εννέα χρόνια της θητεία σας μένατε απαθείς και άπραγοι, σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Ξαφνικά , ώ του θαύματος , ξυπνήσατε από τον λήθαργο και αρχίσατε να ασχολείστε με τα προβλήματα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην παραλία Αιγάνης (Μεσάγκαλα – Καστρί Λουτρό). Η προσφορά σας στους επιχειρηματίες, στους κατοίκους, στους επισκέπτες και στους παραθεριστές ήταν μόνο προχειροδουλειές χωρίς κανένα θετικό πρόσημο.Οι μέχρι πριν εννέα μήνες ενέργειες σας στην παραλία; Κοροϊδία και μόνο!!!  

Αν είναι δυνατόν να μας κουνάτε το δάκτυλο. Όταν η συμπεριφορά σας κ. Κολλάτε ήταν συμπεριφορά ιδιοκτήτη επιχείρησης και όχι αυτοδιοικητική.  Χρησιμοποιούσατε τη θέση του Δημάρχου μόνο για προσωπική σας προβολή και ωφέλεια.

Αφήσατε ένα δήμο σε αποσύνθεση. Τα μηχανήματα έργου χαλασμένα και άλλα επί εννέα χρόνια δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ, παρελκόμενα κλπ, χαμένα και  άλλα να έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες λες και ανήκαν στην επιχείρησή σας. Όσο για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΤ το 2015,το αναφέρω για να μην ξεχνάνε οι πολίτες, εσείς προτείνατε και ψηφίσατε αυξήσεις σε όλα τα τέλη υδρευτικά και αρδευτικά και σε κάποιες περιπτώσεις δεν καθορίσατε καν τέλη άρδευσης, επιβαρύνοντας το δήμο με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Στη συνέχεια μετά από πιέσεις της αντιπολίτευσης αποφασίσατε κάποιες ελαφρύνσεις  σε συγκεκριμένες ομάδες επαγγελματιών. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Τα αυξημένα ταμειακά αποθέματα για τα οποία τόσος λόγος γίνεται ότι μας παραδώσατε  δεν υφίστανται  λόγω της καλής διαχείρισης  εκ μέρους σας, αλλά προέρχονται από  κρατικές επιχορηγήσεις και από ΣΑΤΑ. Δεν πρωτοτυπούσατε. Σε κάθε Δήμο ανά την Ελλάδα, χορηγούνται αυτά τα ποσά. 

Σταματήστε να βρίσκετε δικαιολογίες και επιτέλους ζητήστε συγνώμη από τους δημότες για τα χρέη που αφήσατε, σε Ν.Π. – Σχολικές Επιτροπές Α/Θμιας και Β/θμιας, στο ΔΟΠΑΠΕΠΤ , στη ΔΕΥΑΤ και σε επαγγελματίες μη συμβασιοποιημένων έργων και εργασιών. Όλα αυτά αγγίζουν το όχι και τόσο ιλιγγιώδες ποσό των έργων σας , αλλά αγγίζουν το μικρό ποσό των 2.500.000,00 €. 

Λοιπόν, δε χρειάζεται από δω και στο εξής να ασχολούμαστε με τις ημέρες και τα έργα σας και τα παραληρήματά σας, στα οποία αποτυπώνεται η πικρόχολη πολιτική σας, γιατί έχουμε να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά πράγματα.

Η ειρωνεία, η έπαρση  και η αλαζονεία καθώς και τα μειωμένα αντανακλαστικά είναι δικά σας χαρακτηριστικά, όσο και αν προσπαθείτε να τα αποβάλλετε. Με αυτά πορευτήκατε σ΄ όλη σας τη θητεία, με αυτά συνεχίζετε και σαν αντιπολίτευση.