Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη περίοδος των θαλασσινών μπάνιων των ΚΑΠΗ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων (Α’-Γ’-Δ’-Ε’ και των χωριών του πρώην Δήμου Κοιλάδας).

Πραγματοποιήθηκαν πέντε ημερήσιες μετακινήσεις στα παράλια του νομού ενώ εκατόν πενήντα άτομα συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Οι εξυπηρετούμενοι πριν την αναχώρησή τους ενημερώθηκαν από την φαρμακοποιό του Κοινωνικού Φαρμακείου κα Ελένη Τσιάνα για τα οφέλη των θαλασσινών μπάνιων καθώς και για την σωστή λήψη μέτρων προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.
Τα μέλη απόλαυσαν στιγμές δροσιάς και αναψυχής δίπλα στη θάλασσα ενώ ενεργό συμμετοχή είχε και η ορχήστρα των ΚΑΠΗ η οποία συνέβαλε στην ψυχαγωγία των εκδρομέων. Στα θαλασσινά μπάνια συνόδευσαν κοινωνικοί λειτουργοί και  νοσηλεύτριες. Κοντά τους βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος για τα ΚΑΠΗ κ. Κωνσταντίνος Τσαούσης.
Στα τέλη Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη περίοδος του προγράμματος «Θαλασσινά μπάνια» για τα μέλη του Β’ ΚΑΠΗ και του ΣΤ’ ΚΑΠΗ (Γιάννουλη- Φαλάνη – Τερψιθέα).