Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στο κέντρο διασκέδασης «Χρυσό Τζάκι», έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Λάρισας «Ο Άγιος Γεώργιος».

Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα ευλόγησαν οι ιερείς του Ιερού Ναού Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου της συνοικίας μας, Αρχιμ. Νικηφόρος Κοντογιάννης και π.Βασίλειος.

Στη σύντομη ομιλία του ο Αρχιμ. Νικηφόρος αναφέρθηκε στη συνεργασία της εκκλησίας με το Σύλλογο και στους κοινούς στόχους που έχουν τεθεί με σκοπό τη βελτίωση της συνοικίας και ευχήθηκε υγεία σε όλο τον κόσμο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο κ. Αθανάσιος Παιδής, εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων ο Αντιδήμαρχος κ. Θάνος Αδαμόπουλος, η Πρόεδρος της 3ης Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων κ.Χατζούλη Ειρήνη, μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου μετέφεραν τις ευχές του κ. Περιφερειάρχη και του κ. Δημάρχου αντίστοιχα και μαζί με τις δικές τους ευχές, αναφέρθηκαν στα έργα που εκτελούνται ήδη στη συνοικία και διαβεβαίωσαν ότι θα είναι δίπλα στο Σύλλογο και αρωγοί σε κάθε προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της συνοικίας.

Μετά την ανταλλαγή ευχών, ακολούθησε η καθιερωμένη βράβευση των χορηγών και εθελοντών του Συλλόγου που προσφέρουν την ανεκτίμητη και πολύτιμη βοήθειά τους στην υλοποίηση των δράσεων του Συλλόγου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό, διασκέδαση και πολύ κέφι σε ένα όμορφο και ζεστό οικογενειακό περιβάλλον. Στην τυχερή που «έπεσε» το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, επιδόθηκε ως αναμνηστικό δώρο ένα κόσμημα.