Τρόφιμα σε 305 τρίτεκνες οικογένειες διένειμε ο Σύλλογος Τρίτκενων νομού Λάρισας.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

"Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο πλαίσιο της προσφοράς των Φιλανθρωπικών δράσεων καταβάλαμε μια σημαντική προσπάθεια, ώστε να στηρίξουμε τις τρίτεκνες οικογένειες, διανέμοντας τρόφιμα την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 .

Η προσπάθεια αυτή, εν όψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων, έχει τη συμβολική της αξία, αλλά και την ουσιαστική.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν μέσω δωρεών, αλλά και με αγορά από ιδίους πόρους του Συλλόγου και διανεμήθηκαν σε τριακόσιες πέντε (305) τρίτεκνες οικογένειες προκειμένου να προσφέρει χαρά και ανακούφιση, ώστε να συμβάλλει στην δημιουργία εορταστικού κλίματος με πνεύμα αλληλεγγύης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές μας που κοπίασαν για αυτό το υπέροχο έργο, τις επιχειρήσεις του τόπου μας για την ανταπόκρισή τους στις εκκλήσεις μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές μας: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Kasidis  A.E., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε,    BRETAS Ε.Π.Ε., ΤΣΟΜΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

Ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτήρη Βούλγαρη για την συνεισφορά του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να βοηθήσουμε την ευπαθή τρίτεκνη οικογένεια".