Την μουσικο-θεατρική παράσταση  «Ερωφίλη project»  θα παρουσιάσουν το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαΐου στο 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακής Λάρισας οι δημιουργοί του.  Ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Οικονομίδης και τα υπόλοιπα μέλη του σχήματος δέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση της διεύθυνσης του σχολείου να παρουσιάσουν αυτό το ξεχωριστό έργο στον ιδιαίτερο χώρο της φυλακής, ανάμεσα στις δύο παραστάσεις που δίνουν στο Θέατρο του Μύλου.
Η ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Θεόδωρου Οικονομίδη και οι εμπνευσμένες ερμηνείες της Αμαλίας Αρσένη, Δανάης Λουκάκη, Βαγγέλη Σαλευρή και Κωνσταντίνου Τσιομίδη και των μουσικών Αρετής Κοκκίνου και Δημήτρη Πρόκου, μετατρέπουν το ποιητικό αριστούργημα του Χορτάτση σε μια σύγχρονη τραγωδία υψηλών προδιαγραφών, την οποία θα μοιραστούν και με τους έγκλειστους εκπαιδευόμενους.
Πρόκειται για μια σύγχρονη παράσταση που αναδεικνύει την ομορφιά του ποιητικού λόγου, συνοδευόμενο από ζωντανή μουσική πανδουρίδας, κανονακίου, ηλεκτρικής και κλασσικής κιθάρας, μαντολίνου, κλαρίνου, κρουστών και υψηλού επιπέδου υποκριτικών ερμηνειών.
Τα πρωτότυπα κοστούμια και η φρέσκια ερμηνευτική πρόταση ολοκληρώνουν την εικόνα της σύγχρονης τραγωδίας. Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη παράσταση κλείνει σήμερα τον κύκλο «Θεατρική Άνοιξη 2019».