Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών προτίθεται να διοργανώσει ένα διήμερο εξειδικευμένο, πρακτικό, επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Εργασιακό Πλαίσιο & Διεθνής Φορολογικός Σχεδιασμός» για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 10 ωρών.

Στο διήμερο πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα, να εκπαιδευτούν για τους όρους αμοιβής & εργασίας των μισθωτών, την σύννομη υποβολή του Ε11, το πλαίσιο της μερικής απασχόλησης, τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου, πρόστιμα επί παραβάσεων κλπ, πρακτικά παραδείγματα. Καθώς επίσης θα προχωρήσουν στην Φορολογική αντιμετώπιση συναλλαγών με αλλοδαπές επιχειρήσεις (ενδοκοινοτικές συναλλαγές – συναλλαγές με τρίτες χώρες) Συγγενείς επιχειρήσεις – ενδομυϊκές συναλλαγές – φορολογική κατοικία. Τι προβλέπει ο φορολογικός νόμος (Ν.4172/2014) όπως ισχύει σήμερα.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση και η ανάλυση του υφιστάμενου εργασιακού πλαισίου με τις τελευταίες Νομοθετικές Ρυθμίσεις αλλά και η ανάλυση του Διεθνή Φορολογικού Σχεδιασμού και του Παγκόσμιου Εισοδήματος.