Το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Λαρισαίων στο διάστημα της καραντίνας λόγω του κορονοϊού συνέχισε να εργάζεται με τηλεργασία.

Δυστυχώς πολλές επισκέψεις, δράσεις και διοργανώσεις ακυρώθηκαν με σημαντικότερη αυτή της διοργάνωσης στην πόλη 27-29 Μαΐου 2020 του Διεθνές Συνεδρίου του Δικτύου Major Cities of Europe.

Όπου ήταν εφικτό οι δια ζώσης δράσεις αντικαταστάθηκαν με διαδικτυακές ενώ η δημιουργικότητα και η έμπνευση δεν έλειψε όλο αυτό το διάστημα καθώς προέκυψαν νέες ιδέες για συνεργασίες και αντικατέστησαν όσες δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν.

Μέσα στις πολλές τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν διάχυτη ήταν η επιθυμία όλων των συνεργατών να ταξιδέψουν ξανά στη Λάρισα αναπολώντας ωραίες στιγμές που πέρασαν.

«Αυτή η επιθυμία έδωσε την ιδέα για τη δημιουργίας ενός βίντεο με τη συμμετοχή συνεργατών εντός και εκτός Ελλάδας και τίτλο “Till we meet again – Μέχρι να συναντηθούμε ξανά – Larissa edition”.

Ζητήσαμε να μας στείλουν υλικό και έτσι συλλέξαμε μικρά βίντεο, κείμενα και φωτογραφίες με “στιγμές της Λάρισας”», καταλήγει το σχετικό ενημερωτικό κείμενο.

Δείτε το βίντεο: