Λαμπερά εγκαίνια χθες για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στις εγκαταστάσεις του ομίλου στο 6ο χλμ. Λάρισας-Νίκαιας, στη Λάρισα, με παρουσιαστή της εκδήλωσης τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Οι πύλες των εγκαταστάσεων του γνωστού εκπαιδευτικού ομίλου άνοιξαν, παρουσία πλήθους κόσμου, που έσπευσε να γνωρίσει μία από τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές μονάδες επαγγελματικής κατάρτισης στη χώρα. «Όραμά μας είναι να στηρίξουμε την εκπαίδευση και την ελληνική οικονομία καθώς πιστεύουμε ότι ο τόπος μας θα ανακάμψει. Αγαπάμε την πατρίδα μας και αυτό που κάνουμε και επιθυμούμε είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους νέους της χώρας μας, να έχουν πρόσβαση στο αγαθό της εκπαίδευσης» ανέφερε σε χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Κων. Ροδόπουλος.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο μητροπολίτης Ιγνάτιος που πραγματοποίησε και τον σχετικό αγιασμό, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Αχιλλέας Νταβέλης, ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθαν. Νασιακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Λαδόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας  Δημ. Τάχος, ο σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας Γιάννης Μακρυγιάννης, ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Σαμουρέλης, η πρώην πρωταθλήτρια Φανή Χαλκιά κ.α.  Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο βουλευτής ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.