Ο Όμιλος ANIMUS (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυιατρείο)διοργανώνει διημερίδα δωρεάν ενημέρωσης, στην οποία θα παρέχεται εξατομικευμένη ενημέρωση από τους συνεργάτες γενικούς χειρουργούς του Ιατρείου Γενικής Χειρουργικής.

Υπεύθυνος και Συντονιστής της ενημερωτικής δράσης θα είναι ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Ιατρείου Γενικής Χειρουργικής, κ. Δεληκούκος Στυλιανός.

Η ενημερωτική διημερίδα θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12Νοεμβρίου, στο Ιατρείο Γενικής Χειρουργικής του Πολυιατρείου Animus, 09:00π.μ.– 13:00 και 17:00 – 21:00.

Στόχος της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκδήλωσης είναι η πλήρης ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις πιο σημαντικές και συνήθεις παθήσεις του ορθού και του παχέως εντέρου, μεταξύ των οποίων είναι οι αιμορροΐδες, οι ραγάδες, τα συρίγγια, τα αποστήματα, τα κονδυλώματα, ο καρκίνος του παχέως εντέρου, οι πολύποδες και οι αιμορραγίες.

Στο πλαίσιο της εξατομικευμένης ενημέρωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο και Συντονιστή της δράσης, τις μεθόδους αποτελεσματικής πρόληψης των εν λόγω παθήσεων, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής τους (χειρουργικά ή μη χειρουργικά).

Επιπρόσθετα, όσοι από τους ενδιαφερομένους το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα πέραν της ενημέρωσης, να υποβληθούν και σε κλινική εξέταση, η οποία θα πραγματοποιείται από τον κ. Δεληκούκο Στυλιανό.

Τονίζεται ότι οι παθήσεις του ορθού και του παχέως εντέρου, αφορούν και είναι δυνατό να πλήξουν το σύνολο του ενήλικου πληθυσμού, άνδρες και γυναίκες και ιδιαιτέρως: νεαρές γυναίκες (μετά από εγκυμοσύνη ή τοκετό), νεαρούς άνδρες με έντονη χειρωνακτική εργασία, μεσήλικες με προβλήματα δυσκοιλιότητας και παχυσαρκίας, καθώς και ηλικιωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα υγείας.

Η ενημέρωση από τους Γενικούς Χειρουργούς, θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

Για το ραντεβού και για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία καλέστε στη Γραμματεία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS, στο 2411 8033 00, καθημερινά, 09:00π.μ. – 21:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την την κα Δημηνίκου στο τηλ. 2411 803333, fax: 2411 803303, mail:

edim@animus.com.gr, https://animus.com.gr/