Εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Γεώργιο έχουν προγραμματιστεί στη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας και στις τοπικές κοινότητες του Αγίου Γεωργίου, του Κιλελέρ, του Μοσχοχωρίου, των Ναμάτων, της Νέας Λεύκης, του Νέου Περιβολίου και του Σοφού του Δήμου Κιλελέρ».
Για την εορτή του Αγίου Γεωργίου πανηγυρίζουν οι εκκλησίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Την Κυριακή 22 Απριλίου παραμονή της εορτής του Αγίου στις 18:30 στον Άγιο Γεώργιο και στα Νάματα στις 19:00 στη Νίκαια, στο Κιλελέρ, στη Νέα Λεύκη και στο Σοφό και στις 19:30 στο Μοσχοχώρι θα τελεστή εσπερινός και αρτοκλασία. Στο Σοφό μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων θα μοιραστεί φαγητό και θα εμφανιστούν χορευτικά συγκροτήματα.
Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου σε όλες τις εκκλησίες στις 7:30. Όρθρος και στη συνέχεια Θεία Λειτουργία με περιφορά της εικόνας του Αγίου. Στη Νίκαια θα επιδοθεί το βραβείο του κληροδοτήματος Ιωάννη και Ρωξάνης Παπαγιαννοπούλου, και στη πλατεία στις 11:30 θα εμφανιστεί η Χορωδία παραδοσιακής μουσικής του ΟΠΑΠ Δήμου Κιλελέρ με τη χορωδία του Μικρασιατικού συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή» υπό τη διεύθυνση του Αν. Μαρέτη. Στη συνέχεια παραδοσιακοί χοροί από το παιδικό τμήμα του χορευτικού ομίλου Νίκαιας, αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου του μαντηλιού με αγώνες δρόμου 100 μέτρων για παιδιά ηλικίας 7-9 ετών και 1000 μέτρων στον οποίο θα συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 10 έως 17 ετών, και βράβευση αθλητών του σωματείου βαρέων αθλημάτων Νίκαιας «Ο Αντύπας». Στο Κιλελέρ μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων θα μοιραστεί φαγητό και θα εμφανιστούν χορευτικά συγκροτήματα. Στη Νίκαια η περιφορά της εικόνας θα γίνει συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμο