Ήταν πάντα το όνειρό σου να γίνεις σεφ ή pastryσεφ; Σε υποστηρίζουμε σε όλη τη διάρκεια της φοίτησής σου, προσφέροντάς σου τα καλύτερα εφόδια για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου και να τελειοποιήσεις τις δεξιότητές σου.

Μάθε τα μυστικά της γαστρονομίας, δίπλα στους πιο έμπειρους!

Τα εξειδικευμένα σεμινάρια που προσφέρουμε θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου και θα σε γεμίσουν με εμπειρίες και γνώσεις, ώστε να είσαι ένας άξιος συνεργάτης ή ακόμα και επικεφαλής μεγάλων και μικρών επισιτιστικών μονάδων.

Πρακτική

Με το πέρας της φοίτησής σου, φροντίζουμε για την αμειβόμενη πρακτική σου άσκηση σε συνεργασία με δημοφιλείς ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Επίσης μπορείς να επιλέξεις πρακτική άσκηση στο εξωτερικό στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Μαγειρική Εξειδίκευση

Η συνεργασία μας με τους καλύτερους σεφ και pastryσεφ είναι γεγονός. Διατηρούμε αποκλειστικές συνεργασίες με τον chef Γιάννη Αποστολάκη και άλλα κορυφαία ονόματα του χώρου.

Για να είμαστε δίπλα σε κάθε έναν φοιτητή ξεχωριστά, τα τμήματά μας διατηρούν πάντα συγκεκριμένο αριθμό σπουδαστών, ώστε η ποιότητα των σπουδών να μένει αμείωτη.

Οι χώροι και τα εργαστήρια προσομοιάζουν σε πραγματικές συνθήκες και είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η πρώτη Σχολή Vegan Chef στη Ελλάδα

Αν θέλεις να ακολουθήσεις ή ενστερνίζεσαι τις vegan επιλογές, είμαστε πάλι δίπλα σου. Ο Vegan Chef Νίκος Γαϊτάνος, μέσω του πιστοποιημένου προγράμματος σπουδών της ΣΒΙΕ, μυεί στα μυστικά της χορτοφαγικής διατροφής τους σπουδαστές της ΣΒΙΕ καθώς και ερασιτέχνες που θέλουν να λάβουν εξειδίκευση σε vegan πιάτα.

Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου,σε συμβουλεύουμε

Στην ΣΒΙΕ ενδιαφερόμαστε για την επαγγελματική σταδιοδρομία του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, γι΄αυτό παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση ανάλογα με τις επιθυμίες και την καριέρα που θέλετε να ακολουθήσετε.

Ενδιαφέρεσαι για μαγειρική ή ζαχαροπλαστική; Σπούδασε ΣΕΦ στη σχολή μαγειρικής ΣΒΙΕ!

ΙΕΚ ΣΒΙΕ  210 32.32.323