Ο Πανσερραϊκός νίκησε τον Ηρακλή Λάρισας εντός έδρας με 4-0 και ανέβηκε στους 28 πόντους (ξέφυγε 6 βαθμούς στην κούρσα της ανόδου από την ΑΕΛ που αυτή την αγωνιστική είχε το ρεπό της), ενώ οι κυανόλευκοι παρέμειναν στους επτά πόντους.

Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές στην αρχή του αγώνα, με τον Πανσερραϊκό να έχει δύο καλές ευκαιρίες με τον Σαίντ μετά από ασίστ του Μούργου και του Κανίς, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας έκανε φάση με τον Χρηστίδη. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο και έκαναν το 1-0 με σουτ του Σαίντ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου. Ο Μούργος έκανε το 2-0 στο 74' λεπτό μετά από ασίστ του Κανίς. Ο Σοφιανός με σουτ του έκανε στο 81' λεπτό το 3-0 μετά από ασίστ του Μούργου, ο οποίος στο 88' λεπτό με δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 4-0 με ασίστ από τον Κατσαντώνη.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης (86′ Λυμπεράκης), Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης (59′ Στάικος), Κολομπίνο (74′ Σιόντης), Στίνα (74′ Σοφιανός), Κανίς, Μούργος, Σαΐντ (74′ Κατσαντώνης).

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος, Καψάλης (84′ Λαγωνίδης), Καμπέρης, Χρηστίδης (74′ Τασιουλής), Μπόσιο, Μπάμης (58′ Τσουμάνης), Τσιμίκας, Λεσάι (74′ Συρεγγέλας), Κάσας (84′ Ζαφειρίου).

liganews.gr