Tις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές που έρχονται παρουσίασε σε αποψινή εκδήλωση ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας, Άκης Νασιώκας, σε εκδήλωση που έγινε ενώπιον πυκνού ακροατηρίου. 

Η εκδήλωση είχε θέμα «Ξεκίνημα για την δημοκρατική ανατροπή», με τον υποψήφιο βουλευτή να αναφέρεται σε κοινωνικά και οικονομικά θέματα, τα οποία απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Στην εκδήλωση, συμμετείχε ο πρώην υπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ενώ στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται η παρουσία του Έκτορα Νασιώκα, πατέρα του υποψηφίου, ο οποίος στις δηλώσεις αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο την συγκίνηση του αλλά και τις ευχές για την παρουσία του γιου του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ακης Νασιώκας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι "οι εκλογές που έρχονται θα κρίνουν εν πολλοίς την εξέλιξη των πραγμάτων για τα επόμενα χρόνια.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας και να τη σπρώξουμε μπροστά. Με όπλο το έργο και το πρόγραμμά μας, αλλά και το νέο μας πρόσωπο, να πορευθούμε το δρόμο της δημοκρατικής ανατροπής, που θα φέρει πάλι την παράταξή μας στη θέση που της ανήκει, προς όφελος των Ελληνίδων και των Ελλήνων, και ιδιαίτερα των μεσαίων και κατώτερων στρωμάτων που έχουν περισσότερες ανάγκες."

Συμπλήρωσε δε, ότι "ο πολίτης βλέποντας αυτή την κατάσταση κοιτάζει τώρα, μετά από πολύ καιρό, σοβαρά και προς το ΠΑΣΟΚ, και σκέφτεται αν η ψήφος σ ’αυτό δίνει προοπτική για τη χώρα και τον ίδιο".

(*) φωτογραφίες από tinealarissa.gr 

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr