Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου της Βουλιαγμένης βρέθηκε η ομάδα Μίνι Παίδων Υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας!

Η καλές σχέσεις της Λαρισαϊκής ομάδας με τον ιστορικό σύλλογο του Ν.Ο.Β είναι γνωστές και αυτή τη φορά, οι προπονητές Κώστας Γαλανόπουλος και Γιάννης Θεοχάρης, σχεδίασαν ένα ειδικό μίνι-πρόγραμμα προετοιμασίας για τους αγώνες της 3ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων, στην οποία έχει προκριθεί η ομάδα!

Το ταξίδι στην Αθήνα ξεκίνησε την Παρασκευή και το Σάββατο, μετά από ένα δυνατό πρωινό, η αθλητές μας έκαναν προπόνηση και έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων με τις ομάδες του Ν.Ο.Β. Με τον ίδιο τρόπο κύλησε και η Κυριακή με σειρά φιλικών αγώνων και προπονήσεις, μέχρι τις απογευματινές ώρες, όταν ξεκίνησε η επιστροφή προς τη Λάρισα.

Η εξόρμηση στην Αθήνα βοήθησε τους προπονητές και τους αθλητές μας να  βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας και να νιώσουν όλοι πιο έτοιμοι για τους αγώνες που έρχονται.

Το ταξίδι για την πρωτέυουσα και η μετακίνηση της ομάδας στην Αθήνα έγινε με λεωφορείο που παραχώρισε το Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS, χορηγός της ομάδας.