Οι εξελισσόμενες επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο την ανάγκη να εδραιώσουν μια αποτελεσματική εφοδιαστική αλυσίδα ή δίκτυο, προκειμένου να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην παγκόσμια αγορά και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της δικτυωμένης οικονομίας. 

Ο ΣΘΕΒ ως συνοδοιπόρος των επιχειρήσεων και θέλοντας να συμβάλλει στην ουσιαστική εκπαίδευση των στελεχών τους, διοργανώνει ακόμη ένα αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στη θεματική ενότητα των Logistics, με τίτλο: «Λιτή Διοίκηση Προμηθειών (LeanProcurementManagement)», το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Μαΐου(ώρες 16:00 – 21:00), στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου. 

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ανάλυση των μεθόδων για την επίτευξη της αποτελεσματικότητας και την αποδοτικότητας του τμήματος προμηθειών, εμβαθύνοντας στη μείωση του κόστους των αγορών, την αριστοποίηση των αποθεμάτων αλλά και την βελτίωση της ποιότητας των υλικών ή και υπηρεσιών σε συνεργασία με τους προμηθευτές. 

Απευθύνεται σε διευθυντές και προϊσταμένους τμημάτων προμηθειών, διοικητικά στελέχη και όλους όσους συνεργάζονται με το τμήμα προμηθειών καθώς και σε οποιοδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει βασικές γνώσεις για την άρτια και αποτελεσματική διαχείριση του δικτύου προμηθειών. 

Εισηγητής του προγράμματος είναι οκ. Μιχάλης Τσάκωνας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Project Manager στον τομέα της Οργάνωσης και Προγραμματισμού Λειτουργιών σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Πιστοποιημένος Logistician από τον ELA (European Logistics Association). 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και στο email: members@sthev.gr, ενώ μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.