Ισοπαλία εκτός προγράμματος παραχώρησε ο Λεβαδειακός μέσα στο γήπεδο του στον Απόλλωνα Λάρισας την Τετάρτη (17/2) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SL2…

Ένα αναμφίβολα όχι καλό αποτέλεσμα για τους Βοιωτούς, οι οποίοι έτσι πέταξαν το «δώρο» της νίκης της Δόξα Δράμας επί του πρωτοπόρου Ιωνικού.

Και αυτό διότι έτσι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν ξανά μόνοι στην κορυφή, μένοντας με 16 βαθμούς στο -1 από τους Νικαιώτες, που μάλιστα αντιμετωπίζουν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου εκτός έδρας, στο μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας 2!

Οι «πράσινοι» του Σωτήρη Αντωνίου βρέθηκαν σε κακή ημέρα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έτσι δεν κατάφεραν να γλιτώσουν τη γκέλα, όπως είχε συμβεί μια εβδομάδα νωρίτερα κόντρα στον Ο.Φ. Ιεράπετρα…

Βέβαια από το 70’ και μετά ο Λεβαδειακός ζωντάνεψε κάπως και βελτιώθηκε επιθετικά, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να σκοράρει. Βέβαια μέτρησε σε αυτό το διάστημα 2-3 ευκαιρίες με καλύτερη απ’ όλες την κεφαλιά του Μύγα, που χτύπησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων στο 76’.

Γενικά, όμως, μέχρι τότε το ματς ήταν… δράμα, αφού στην πραγματικότητα δεν είχε ούτε φάση με τους γηπεδούχους να έχουν απλώς μια φλύαρη κατοχή μπάλας χωρίς να είναι ικανοί να κάνουν ούτε ένα σουτ της προκοπής!

Στο δε β’ ημίχρονο και μέχρι τα μισά του οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν χειρότεροι και από το πρώτο 45λεπτο…

Ο Απόλλων Λάρισας από την πλευρά του είχε καλή αμυντική συνοχή και δεν επέτρεπε στους Βοιωτούς να πατήσουν περιοχή και να τον απειλήσουν.

Οι εξαιρέσεις μετρημένες, ενώ στις καθυστερήσεις οι Θεσσαλοί λίγο έλειψε να κλέψουν ακόμα και τη νίκη, καθώς στο 90’+2 ο Στογιάνοβιτς έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ το πολύ καλό και δυνατό σουτ Γκουντρουμπή αποφεύγοντας έτσι το 0-1.

Οι παίκτες του Κώστα Φραντζέσκου ήταν αξιόμαχοι, το πάλεψαν με δύναμη και πάθος και πήραν άξια τον πόντο στην προσπάθεια παραμονής, φτάνοντας πλέον έξι.

Από τον Λεβαδειακό ξεχώρισε μακράν από τον δεύτερο ο Μύγας, φιλότιμος ήταν ο Νίλι και κινητικός ο Συμελίδης. Για τον Απόλλωνα Λάρισας ο Γιάκος, ο Σκούπρα ήταν οι καλύτεροι και σημαντικές βοήθειες έδωσε από τη στιγμή που μπήκε ο Γκουντρουμπής.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τζαμουτζαντώνη (Χίου). Βοηθοί οι Κύριος (Αρκαδίας), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), ενώ τέταρτος ήταν Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: 90’ Νίκας - 26’ Ντα Κάμπο, 39’ Νύχταρης, 50’ Γκόλιας, 72’ Γκουντρουμπής.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Παναγιώτου (60' Μυτίδης), Μύγας (90' Βήχος), Λιάγκας, Νίκας, Καραχάλιος, Μεχία (78' Ενομό), Πολέτο, Συμελίδης, Νίλι, Μπιανκόνι (60' Τζιώρας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Αστράς, Σκούπρα, Καρρίκι (58' λ. τρ. Νούσιος), Μόρας, Γιάκος, Νύκταρης (46' λ. τρ. Μπάλλας), Καμπέρης (61' Γκουντρουμπής), Ντα Κάμπο (74' Λίταινας), Μπάμπης, Ομπράντοβιτς (61' Μπαστιάνος), Γκόλιας.

a-sports.gr