Στην καταβολή των πρώτων 50.000 ευρώ για τη χρήση του AEL FC ARENA προχώρησε την Τετάρτη η ΠΑΕ ΑΕΛ προς την εταιρία του Κώστα Πηλαδάκη «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ», τα οποία όμως όπως ανακοίνωσε η ιδιοκ΄τητρια εταιρεία του γηπέδου είναι προκαταβολή για τα περσινά!

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΑΕΛ τόνισε πως οι εισπράξεις στο πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν ξεπέρασαν τις 15.000 ευρώ, ωστόσο βρέθηκαν τα χρήματα για να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες 50.000. «Σήμερα, παρά το ότι οι καθαρές εισπράξεις του αγώνα "ΑΕΛ-Ηρακλής" δεν ξεπέρασαν τις 15.000 ευρώ, η ΠΑΕ ΑΕΛ κατέβαλε στη Γήπεδο ΑΕ το ποσό των 50.000 ευρώ που είναι η προκαταβολή για να χρησιμοποιεί η ΑΕΛ το γήπεδο AEL FC ARENA», υπογραμμίζει η ΑΕΛ.

Ακολούθησε ανακοίνωση της εταιρίας του Κώστα Πηλαδάκη, η οποία τονίζει πως η προκαταβολή αφορά σε περσινές οφειλές ύψους 176.000 και πως η εξόφλησή τους έπρεπε να είχε γίνει μέχρι τις 15 Ιουνίου.

«Σήμερα καταβλήθηκε  η προκαταβολή που αφορά τις περσινές οφειλές των 176.000 και πλέον χιλιάδων ευρώ. Η εξόφληση των περσινών οφειλών έπρεπε να γίνει έως 15/6/2016 -δηλαδή με την λήξη της περσινής σύμβασης – αλλά με πρωτοβουλία του κ.Πηλαδάκη έγινε ρύθμιση  με τρόπο που διευκολύνεται η ομάδα . Το 90% των χρημάτων της προκαταβολής θα καταβληθεί σε τραπεζικές υποχρεώσεις και το υπόλοιπο για πληρωμή μέρους της κατανάλωσης ρεύματος που προήλθε  από χρήση της ομάδας», σημειώνεται.