Τα διαπιστευτήρια μπροστά το κοινό της έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (12/9) η Αναγέννηση Καρδίτσας στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας υποδεχόμενη την ΑΕΛ, καθώς επικράτησε με σκορ 2-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που αξιοποίησαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησαν προηγήθηκαν της ΑΕΛ με 2-0 μετά από τέρματα που σημείωσαν στο 6′ ο Μπενγκόα με μακρινό σουτ και ο Λαγός με κεφαλιά στο 28′.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να σκοράρουν από την άσπρη βούλα στο 81′ τέρμα του Κούστα. Κατά τα λοιπά στο β’ μέρος έγινε καλύτερο παιχνίδι με περισσότερες ευκαιρίες αλλά την Αναγέννηση να καταφέρνει να πάρει μια φιλική νίκη ψυχολογίας επί ενός αντιπάλου που προέρχεται από τη Super League 1.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Λαγός, Πολίτης, Μπενγκόα, Μπιανκόνι, Βιδάλ, Μπραμπίγια. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Μ. Θεολόγης, Ανδρέου, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Μπακρατσάς, Γκίνη, Π. Ζάγκος, Β. Θεολόγης, Λώττας, Οικόνομου, Ξέρρας.

ΑΕΛ (Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Πατράλης, Γαρουφαλιας, Μιλτιάδης, Γρηγορόπουλος, Νικολιάς, Όγκμποε. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου, Γλυνός, Συμελίδης, Μαυριάς, Γιάκος, Κούστα, Ζαχαράκης.

φωτό: karditsalive.net

mikriliga.com