Τα εκτελούμενα και τα περατωθέντα έργα στο Ζάππειο του δήμου Κιλελέρ επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας και τεχνικών έργων Αντώνης Ρεντζιάς συνοδευόμενος από την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ζαππείου Κωνσταντίνα Γκαραγκούνη και μηχανικό της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι «με την παρέμβασή μας για την αποκατάσταση της γέφυρας που βρίσκεται εντός του οικισμού, δίπλα στην πλατεία, λύσαμε ένα συνεχώς διογκούμενο πρόβλημα επικινδυνότητας για τους κατοίκους του Ζαππείου.

Τα όμβρια ύδατα που κατευθύνονταν στο χείμαρρο λόγω της ορμής τους δημιουργούσαν υποσκαφή των θεμελίων της γέφυρας, καταστροφή της πέτρινης δομής της και αποκάλυψη της βάσης του προστατευτικού κιγκλιδώματος.

Ο δήμος προγραμματίζει περαιτέρω την ολοκλήρωση της προστασίας των πρανών της γέφυρας. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι συντηρήθηκαν, μετά από πολλά χρόνια, το κοινοτικό κατάστημα και το ιατρείο του Ζαππείου με απομάκρυνση των χαλασμένων επιχρισμάτων λόγω της υγρασίας, χρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς, κατασκευή υδρορροών, συντήρηση στεγάστρων κ.λπ. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει  στα έργα που αναμόρφωσαν το νηπιαγωγείου του Ζαππείου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στα νήπια και τους εκπαιδευτικούς ένα σύγχρονο ανακαινισμένο σχολείο που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους. Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι παρόμοια έργα ανάλογης σημασίας εκτελούνται αυτό το χρονικό διάστημα στις περισσότερες τοπικές κοινότητες του δήμου Κιλελέρ».