Οι θήκες iPhone νέας γενιάς εκτός από εντυπωσιακό και κομψό σχεδιασμό, είναι ιδιαίτερα λειτουργικές και παρέχουν στο αγαπημένο σας κινητό τηλέφωνό αποτελεσματική προστασία. Αν θέλετε παράλληλα να προσδώσετε μια κομψή εμφάνιση στη συσκευή σας, τότε αυτή η θήκη είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινότητά σας.

Η Seawag Universal Αδιάβροχη Θήκη Πουγκί για Smartphones έως 5.7'' (SEAWAG_B1X) αποτελεί μια σίγουρη λύση για όλους τους χρήστες, οι οποίοι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την αποτελεσματική προστασία του αγαπημένου τους κινητού τηλεφώνου σε καθημερινή βάση.

Η universal θήκη Seawag είναι συμβατή με κάθε smartphone έως 5.7'', και σας εξασφαλίζει την πλήρη αδιάβροχη προστασία του, καθώς και την πλήρη λειτουργικότητά της οθόνης χωρίς να χρειάζεται να το βγάλετε από τη θήκη.

Απολαύστε οποιαδήποτε αγαπημένη σας δραστηριότητα έχει να κάνει με θάλασσα και νερό γενικότερα (κολύμβηση, ψάρεμα, θαλάσσιο σκι, κλπ.), χωρίς να χρειάζεται να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας smartphone, καθώς έχει δοκιμαστεί μέχρι και σε 25 μέτρα βάθος.

Έτσι μπορείτε να απαθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές με φωτογραφίες και βίντεο, ακόμα και μέσα στο νερό, χωρίς βέβαια να αλλοιώνεται η καθαρότητα και η ευκρίνεια της κάμερας του κινητού σας.

Εξασφαλίζει επίσης την πλήρη λειτουργικότητα της οθόνης αφής του, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενώ βρίσκεται στην θήκη για να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα, να δείτε τα email σας, να περιηγηθείτε με μεγάλη ευκολία.

Προστατέψτε το επίσης και από σκόνες και χτυπήματα, που μπορούν να προκληθούν κατά την καθημερινή χρήση. Διαθέτει επιπλέον ένα λουράκι για να το κρεμάτε στο χέρι ή τον λαιμό σας.