Την πόλη των Φαρσάλων και το Δημαρχείο επισκέφθηκε η ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας.

Την ευρωβουλευτή καλοσώρισε ο Δήμαρχος Φαρσάλων, Μάκης Εσκίογλου και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δημήτρης Γιακοβής μαζί με τον βουλευτή του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Καπετάνο, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τα Φάρσαλα.

Ο Λαρισαίος βουλευτής συνομίλησε με την Μαρία Σπυράκη, παραθέτοντας μετά τον δήμαρχο, τα προβλήματα της περιοχής, ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατες πλημμύρες, αλλά και τις οργανωμένες προσπάθειες που έχουν γίνει και συνεχίζονται από τη μεριά της Κυβέρνησης για την πλήρη αποκατάσταση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της επαρχίας των Φαρσάλων.

Η ευρωβουλευτής συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και τόνισε τη σημασία της μαζικής συμμετοχής στις προσεχείς ευρωεκλογές του Ιουνίου, καθώς θα δώσουν τη δύναμη στους ευρωβουλευτές μας να διεκδικήσουν σημαντικές αλλαγές για τη χώρα.

Ο Χρήστος Καπετάνος αμέσως μετά τη συνάντηση του με τη Μαρία Σπυράκη η οποία μίλησε σε κατάστημα στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, δήλωσε τα εξής:

«Υποδεχτήκαμε σήμερα την ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, Μαρία Σπυράκη στην πόλη των Φαρσάλων. Η ψήφος της 9ης Ιουνίου δεν είναι μια χαλαρή ψήφος αλλά μια ψήφος εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που θα εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα της πατρίδας μας στην Ευρώπη αλλά και στην πολιτική του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην υποψήφια ευρωβουλευτή, Μαρία Σπυράκη, το έργο της οποίας στο Ευρωκοινοβούλιο είναι σημαντικό και άξιοσημείωτο. Θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στον αγώνα της φιλελεύθερης παράταξης μας για τη νίκη την βραδιά των ευρωεκλογών».