Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Τεμπών προσλαμβάνει νέο προσωπικό για την κάλυψη τριών θέσεων εργασίας. Οι θέσεις αφορούν υδραυλικούς.

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προέκυψαν από την επέλαση του συστήματος κακοκαιρίας με την ονομασία «Daniel», που χαρακτηρίστηκε από ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες, και εκδηλώθηκε από την 4η Σεπτεμβρίου 2023 στο Δήμο Τεμπών

Οι θέσεις εργασίας στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Τεμπών

ΔΕ Υδραυλικού - 3 θέσεις

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΤΕΜΠΩΝ, Συκούριο Αγ. Κωνσταντίνου 39 ΤΚ 40006, υπόψιν κας Τσιούτρα Αναστασίας (τηλ. επικοινωνίας: 24953 50509).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία 7 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της ανακοίνωσης στην Ιστοσελίδα του Δήμου Τεμπών και στους Πίνακες Ανακοινώσεων, ήτοι από 15 Μαΐου 2024 (ημερομηνία ανάρτησης ανακοίνωσης) έως 22 Μαΐου 2024 ημέρα Τετάρτη (καταληκτική ώρα υποβολής αιτήσεων είναι στις 14:00΄).

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, ΕΔΩ.

proson.gr