Μετά από την ολοκλήρωση της διετούς πορείας του, ο δυναμικός Άρης, αρχίζει ξανά το ταξίδι του στο ζωδιακό κύκλο ξεκινώντας από το ζώδιο της κυριαρχίας του, τον Κριό. Συμβολικά, ο δυναμισμός και η μαχητικότητα επιστρέφει στην καθημερινότητα και μαζί η ανάγκη να διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση αυτά για τα οποία έχεις αγωνιστεί. Προσοχή όμως στις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Άλλο είναι ο αυθορμητισμός και άλλο ο παρορμητισμός. Την ίδια χρονική στιγμή, σύμφωνα με τις Aστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024, η Αφροδίτη επιστρέφει στον Ταύρο, επίσης ζώδιο κυριαρχίας της, αναζητώντας σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά. Η Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ιδίως για τα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) δίνοντάς τους γερά πατήματα και διάρκεια.

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει σιγά σιγά, μετά την Πανσέληνο του μήνα στις 23/5 στον άξονα Διδύμων–Τοξότη. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας, οι ευεργέτες του ηλιακού μας συστήματος, μετακινούνται στους Διδύμους και το μήνυμα του σύμπαντος είναι ξεκάθαρο: “Επένδυσε στην επικοινωνία, αναζήτησε πληροφορίες που προάγουν τα σχέδιά σου, γέμισε δραστηριότητες τη ζωή σου και δημιούργησε μια λειτουργική καθημερινότητά!”

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Η δράση σου απελευθερώνεται

Από την αρχή του Μαΐου, ο κυβερνήτης σου Άρης επιστρέφει στη βάση του, στο ζώδιό σου δηλαδή. Αυτό σημαίνει ότι με γρήγορους ρυθμούς βγαίνεις από το καβούκι σου, η δράση σου απελευθερώνεται και ανακτάς τη ζωντάνια σου! Οι Aστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024, ωστόσο, σου υπενθυμίζουν να αποφεύγεις τις βιαστικές αποφάσεις και επιλογές. Η θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου. Από την άλλη, μπορεί να σε παρασύρει σε περιττά έξοδα γιατί αυξάνει την ανάγκη σου να κάνεις ακριβές αγορές.

Μέχρι 15/5 είσαι περισσότερο επικοινωνιακή και εμπλέκεσαι σε συζητήσεις με δυνατά επιχειρήματα, αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Αξιοποίησε το διάστημα αυτό που είναι πιο κατάλληλο για να κατανοήσουν οι άλλοι τα αιτήματά σου. Η επικοινωνία άλλωστε θα είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ενδιαφέρον ζήτημα προς το τέλος του μήνα. Όχι μόνο με την μετακίνηση της Αφροδίτης, αλλά κυρίως του Δία για ένα χρόνο στον τομέα των επαφών, των συζητήσεων αλλά και των μετακινήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Δείξε ευγνωμοσύνη για τον κύκλο που κλείνει

Ο μήνας που η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο σου σηματοδοτεί τη στιγμή που η γοητεία σου θα αυξηθεί κατακόρυφα. Ανεξαρτήτως των υπόλοιπων συνθηκών που επικρατούν. Η παρουσία της Αφροδίτης από 1/5 έως 23/5, συμπίπτει και με το Δία που στις 25/5 ολοκληρώνει την διέλευση του από το ζώδιό σου. Η ευεργετική προσφορά του σύμπαντος, σύμφωνα με τις Aστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024, φέρνει κάποιες ακόμη ευκαιρίες στη ζωή σου.

Έτσι κλείνει ένας πολύ σημαντικός χρόνος στη ζωή σου που θα δώσει καρπούς για τα επόμενα δώδεκα χρόνια. Για την περίοδο αυτή προέχει να κρατήσεις λίγο κρυφά τα χαρτιά σου. Επικοινώνησε τις ιδέες και τα σχέδιά σου μόνο στους κοντινούς σου. Η Νέα Σελήνη στις 8/5 στον Ταύρο σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα που θα έχουν διάρκεια και σταθερότητα. Από τις 15/5 και ο Ερμής στον Ταύρο συνηγορεί στο να ενισχυθούν οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες και να μπορέσεις να μιλήσεις για όλα εκείνα που καλλιεργούσες μέσα σου τον προηγούμενο καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Δράσε ομαδικά και θα πετύχεις περισσότερα

Με τον Άρη στον τομέα της φιλίας και των κοινωνικών επαφών για όλο το Μάιο, αλλά και τον κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι τις 15/5, η ανάγκη σου να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο είναι μεγαλύτερη από ότι συνήθως. Η δράση σου είναι προσανατολισμένη σε ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες, η επικοινωνία έντονη κι εσύ θέτεις στόχους για να πετύχεις ακόμη περισσότερα.

Από την άλλη, όσον αφορά τα αισθηματικά σου, αυτήν περίοδο θα έχεις μια τάση να κρατάς τις επαφές σου μυστικές, τουλάχιστον μέχρι τις 23/5. Από εκεί και έπειτα, η Αφροδίτη στους Διδύμους αυξάνει τη γοητεία σου και βελτιώνει σχέσεις. Έχε υπόψη σου ότι ο πιο ευεργέτης πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο Δίας, επισκέπτεται φέτος το Μάιο τους Διδύμους μετά από δώδεκα χρόνια. Για ένα χρόνο η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Πρόσεξε τις εντάσεις στο χώρο της εργασίας

Τον προηγούμενο καιρό, σου δόθηκε η ευκαιρία να προωθήσεις σχέδια και να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου. Μπορεί να ταξίδεψες περισσότερο, να ασχολήθηκες με την εκπαίδευσή σου ή να ήρθες σε επαφές με άτομα από το εξωτερικό. Αυτή την περίοδο μεταφέρεις τις εμπειρίες αυτές και τις ενσωματώνεις στη δουλειά σου. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024 είναι εδώ για να σου επισημάνουν τις ευκαιρίες αλλά και τις κρυμμένες δυσκολίες του μήνα.

Αρχικά να προσέχεις τις εργασιακές συγκρούσεις και να μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Η ομαδικότητα ευνοείται πολύ περισσότερο από τις ατομικές προσπάθειες και μπορείς να πετύχεις πιο πολλά. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να καλλιεργηθεί μέσα από μια φιλία! Η Νέα Σελήνη στις 8/5 σχετίζεται με νέα ξεκινήματα και σου δίνει μια ιδέα του τι μπορεί να ακολουθήσει. Προς το τέλος του μήνα δώσε σημασία στην υγεία σου, σωματική και ψυχική, και αναζήτησε τις συνθήκες εκείνες που φέρνουν μεγαλύτερη ευεξία στη ζωή σου. 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Προωθείς με μεγαλύτερη ευκολία σχέδια και στόχους

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης ξεκινά με μεγαλύτερες υποσχέσεις για σένα μιας και οι πλανητικές επιρροές κάνουν μια στροφή προς όφελός σου. Ο Άρης καθ΄όλη τη διάρκεια του Μαΐου και ο Ερμής έως τις 15/5 από τον Κριό, ευνοούν τόσο τη δράση όσο και την επικοινωνία σου. Αρχικά θα νιώσεις την εσωτερική σου ενέργεια να ρέει καλύτερα. Λιγότερες εσωτερικές συγκρούσεις, σημαίνουν λιγότερες ψυχοσωματικές ενοχλήσεις. Η Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας ευνοεί το εργασιακό κλίμα και βελτιώνει τις σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες και υπαλλήλους.

Ίσως ένα ερωτικό ενδιαφέρον να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον στη δουλειά. Όμως είναι σημαντικό να προσέχεις τις υπερβολές και να διερευνήσεις αν η σχέση αυτή έχει τις προοπτικές που σε ενδιαφέρουν. Μια νέα πρόταση για επέκταση των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων θα σε κινητοποιήσει με τη Νέα Σελήνη στις 8/5. Η σημαντική επεκτατική επιρροή του Δία συνεχίζεται μέχρι τις 25/5 όποτε και ολοκληρώνει την πορεία του στον τομέα της επαγγελματικής σου εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Δώσε ώθηση σε ότι διευρύνει τη σκέψη σου

Από την αρχή του μήνα η μετάβαση του Άρη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα φέρνοντας μαζί και αρκετή ένταση στη διαχείρισή τους. Κυρίως, αφορά ζητήματα τα οποία διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλους. Η διαλλακτικότητα και το ανοιχτό μυαλό σίγουρα θα σε βοηθήσουν περισσότερο. Ο Μάιος από την άλλη, αποτελεί και μια καλή ευκαιρία εσωτερικής αλλαγής και μεταμόρφωσης. Χρειάζεται να ρίξεις μια κρυφή ματιά σε βαθύτερα επίπεδα του εαυτού σου, χωρίς να φοβάσαι τι θα συναντήσεις. Πολύ ουσιαστική είναι η υποστήριξη της Αφροδίτης από τον φιλικό σου Ταύρο.

Βοηθά τις σχέσεις να βελτιωθούν, φέρνει στιγμές χαράς και χαλάρωσης. Ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι καιρό τώρα μπορεί να το πραγματοποιήσεις. Η επικοινωνία ευνοείται περισσότερο το δεύτερο μισό του μήνα, μιας και από τις 15/5 περνά και ο Ερμής στον Ταύρο. Αξιοποίησε την επίδραση της Νέας Σελήνης στις 8/5 για να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα σε ζητήματα εκπαίδευσης, εξωτερικού, ταξιδιών και ό,τι σε εμπνέει να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Μάθε να μιλάς για αυτά που σε ενοχλούν

Μετά από δύο χρόνια, ο Άρης βρίσκεται ξανά στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου και σε σπρώχνει να ασχοληθείς με το γάμο και τις σχέσεις σου. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024 είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να στρέψεις αυτήν την πλανητική επιρροή προς όφελός σου. Αρχικά, οφείλεις να αναγνωρίσεις το γεγονός ότι μια σύγκρουση με το σύντροφό σου μπορεί να είναι πραγματικά εποικοδομητική και να προχωρήσει τη σχέση σε επόμενο επίπεδο.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να βρεις το θάρρος να επικοινωνήσεις κάποια πράγματα που ίσως σε ενοχλούν. Το πρώτο μισό του μήνα προσφέρεται περισσότερο για επικοινωνία με τον αγαπημένο σου. Αρκετά οικονομικά θέματα, κοινά με άλλους, περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα βρίσκουν λύσεις πιο εύκολα αυτή την περίοδο. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα ανταμείβει τις προσπάθειές σου που προηγήθηκαν! Αφροδίτη και Δίας, οι ευεργέτες πλανήτες, μετακινούνται στους Διδύμους και μια καινούργια, ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος ανοίγεται μπροστά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Μην αφήνεις το άγχος να σε παρασύρει

Μέχρι τις 25/5 ο τυχερός και επεκτακτικός Δίας από τον Ταύρο, κινείται στον τομέα των σχέσεων και του γάμου σου. Παράλληλα η Αφροδίτη μέχρι τις 23/5, η Νέα Σελήνη στις 8/5 αλλά και ο Ερμής από τις 16/5 μέχρι το τέλος Μαΐου επίσης στον Ταύρο, εκφράζουν έντονα το μήνυμα να περάσεις τις σχέσεις σου σε επόμενο επίπεδο. Ήδη μέσα από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες έχεις καταφέρει να κάνεις κάποιες αλλαγές που ήταν απαραίτητες.

Τώρα είναι η στιγμή να αρχίσεις να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου. Από την άλλη, το εργασιακό άγχος δε λείπει. Πολύ δουλειά, πολλές εκκρεμότητες, αλλά και πολλές καθημερινές υποχρεώσεις κάποιες φορές σε φέρνουν στα όριά σου. Οφείλεις να προσέξεις την υγεία σου περισσότερο από ότι συνήθως, γιατί η εσωτερική ένταση που νιώθεις, μεταφράζεται στο σώμα σου σαν ψυχοσωματικές ενοχλήσεις. Η συναισθηματική ασφάλεια που παίρνεις από τους αγαπημένους σου σε βοηθά να βρεις τα πατήματά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Ευκαιρίες για να περάσεις καλά

Ο φετινός Μάιος ξεκινά με την ενέργειά σου να ανεβαίνει και συγχρόνως τη διάθεσή σου να κάνεις περισσότερα πράγματα από ότι συνήθως. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσεις νέα χόμπι και αθλήματα, ή να ασχοληθείς με αυτά που αγαπάς πολύ αλλά οι συνθήκες σε είχαν αναγκάσει να παραμελήσεις. Η ερωτική σου διάθεση επίσης ανεβαίνει και παράλληλα οι κατακτήσεις και οι ερωτικές σου γνωριμίες αυξάνονται.

Το κλίμα στη δουλειά βελτιώνεται. Νιώθεις ότι οι εκκρεμότητες επιλύονται πιο εύκολα από τον προηγούμενο καιρό, ενώ οι καθημερινές υποχρεώσεις δείχνουν να σε πιέζουν λιγότερο. Ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά σου ή μια καινούργια ευκαιρία δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή της γύρω στις 8/5. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο προσφέρεται τόσο για την εργασία σου, όσο και για την υγεία σου. Μπορεί να σε ωθήσει να να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Βρίσκεις διεξόδους στις οικογενειακές εντάσεις

Ήδη από το ξεκίνημά του ο Μάιος δίνει το στίγμα του κρούοντας τον κώδωνα των αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024 όμως είναι εδώ για να σου υπενθυμίσουν ότι κάθε δύσκολη κατάσταση κρύβει μέσα της την ευκαιρία για εξέλιξη και προσωπική πρόοδο. Έτσι, παράλληλα με την πιεστική παρουσία του Άρη στον Κριό που αποδιοργανώνει την οικογενειακή ηρεμία φέρνοντας εντάσεις, η παρουσία πλανητών στο φιλικό σου Ταύρο εξισορροπεί τις καταστάσεις.

Τόσο οι ευεργετικοί Αφροδίτη και Δίας, όσο και ο επικοινωνιακός Ερμής δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να βρεις διεξόδους στις εντάσεις που βιώνεις. Ευκαιρίες στα αισθηματικά, δημιουργικές δραστηριότητες και χόμπι, ευχάριστη ενασχόληση με τα παιδιά, σε βοηθούν να χαλαρώνεις και να περνάς καλύτερα. Η Νέα σελήνη στις 8/5 κρύβει τη δυνατότητα μιας νέας ερωτικής γνωριμίας που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Άφησε τον εαυτό σου πιο ελεύθερο από ότι συνήθως και το σύμπαν θα σε οδηγήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Κινητικότητα μεγάλη αλλά και όμορφες οικογενειακές στιγμές

Oι φιλίες και οι κοινωνικές συναναστροφές είναι πολύ σημαντικές για σένα. Έτσι, οι αγαπημένοι σου ξέρουν και σέβονται την κοινωνική πλευρά του εαυτού σου. Αυτήν την περίοδο με τον Άρη στον Κριό επαφές, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνίες αυξάνονται κατακόρυφα. Συγχρόνως, πολλαπλασιάζονται μικρές και συχνές μετακινήσεις και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μεγάλη κινητικότητα καθ’όλη τη διάρκεια του Μαΐου.

Η έντονη παρουσία πλανητών στον Ταύρο, καθώς και της Νέας Σελήνης του μήνα στις 8/5, βελτιώνει το οικογενειακό κλίμα. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα όμως κρύβει τον πραγματικό άσσο στο μανίκι για σένα. Αφροδίτη και Δίας, οι πιο ευεργετικοί πλανήτες από όλους, μετακινούνται στους φιλικούς για σένα Διδύμους και χαράζουν μια νέα πορεία ευκαιριών και επέκτασης. Σιγά σιγά έρχεσαι σε επαφή με το δημιουργικό σου εαυτό και προωθείς τα σχέδιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Προσοχή στα παρορμητικά έξοδα

Με το βλέμμα, αλλά και την ενέργειά σου, στραμμένη στα οικονομικά σε βρίσκει ο φετινός Μάιος από την αρχή του κιόλας! Για την ακρίβεια, μέσω της προσπάθειας διαχείρισης στα έσοδα και τα έξοδά σου, αναζητάς τρόπους να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις ωστόσο είναι οι βιαστικές αποφάσεις και οι παρορμητικές κινήσεις. Οι όμορφες, κοντινές αποδράσεις σε ανανεώνουν.

Οι καλές επαφές και οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε αναζωογονούν αυτήν την περίοδο. Επίσης, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ενδιαφερθείς να μάθεις κάτι καινούργιο. Βρες κάποιο σεμινάριο που θα εξελίξει τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου και παρατήρησε τον εαυτό σου να προοδεύει. Η Πανσέληνος του μήνα στις 23/5 σε φορτίζει λίγο περισσότερο συναισθηματικά και νιώθεις πώς δυσκολεύεσαι να συνδυάσεις τις απαιτήσεις της οικογένειας με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η επίδραση της είναι παροδική και γρήγορα ανακτάς την εσωτερική σου ηρεμία.

beautemagazine.gr