Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού κοντά στον Νότιο Δεσμό σήμερα φέρνοντάς σας σε επαφή με ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο Ήλιος σήμερα βρίσκεται σε κενό πορείας. Μπορείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα και να προγραμματίσετε τις δράσεις σας, ωστόσο προγραμματίστε τις από αύριο και μετά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, το πάντρεμα της Σελήνης με τον ΝΔ στον ουράνιο θόλο επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σας. Είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό σας δίνεται η ευκαιρία σήμερα να έρθετε πιο κοντά όχι μόνο με τους ανθρώπους γύρω σας αλλά και με τον ίδιο σας τον εαυτό.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη ενώνεται με ΝΔ, δίνοντας απλόχερα την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με οτιδήποτε είναι πολύτιμο για εσάς. Η ευκαιρία να το προσαρμόσετε με παραγωγικό τρόπο στην καθημερινότητά σας είναι μοναδική σήμερα.

Για τους Διδύμους, η οικογένεια και τα άτομα τα οποία νιώθετε πολύ κοντά σας σήμερα έχουν την τιμητική τους. Η ένωση της Σελήνης με τον ΝΔ σας ωθεί να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με εντιμότητα και απλότητα. Είναι σίγουρο πως θα εκπλαγείτε από το πόσο δυνατή και ωφέλιμη μπορεί να γίνει μια αληθινή αγκαλιά για την ψυχική σας διάθεση.

Για τους Καρκίνους, το πάντρεμα της Σελήνης με τον ΝΔ στον ουράνιο θόλο δίνει την ευκαιρία σήμερα μέσα από την επικοινωνία να νιώσετε πραγματικά υγιής και δυνατή/ός. Η αγάπη, η αλληλεγγύη και η ζεστασιά της αληθινής επικοινωνίας με τους ανθρώπους που αγαπάτε, γίνεται βάλσαμο για την καρδιά σας νιώθοντας κυριολεκτικά “μέσα στο σπίτι σας”.

Για τους Λέοντες, η ένωση της Σελήνης με τον ΝΔ ενεργοποιεί οτιδήποτε είναι πολύτιμο για εσάς στο σήμερα της ζωής σας. Η ώθηση να κατευθυνθείτε προς εκείνη την οδό μέσα από κάθε είδους επικοινωνία θα είναι δυνατή και εάν την ακολουθήσετε, τα συναισθήματα που θα νιώσετε, θα είναι αντάξια των προσδοκιών σας.

Για τους Παρθένους, η συναισθηματική ασφάλεια έρχεται σε πρώτο πλάνο σήμερα με την ένωση της Σελήνης με τον ΝΔ στον ουράνιο θόλο. Η δυναμική τους πολύ μεγάλη και οι ιδέες που θα εμπνευστείτε σήμερα μπορούν να σας οδηγήσουν με ασφάλεια στον στόχο σας.

Για τους Ζυγούς, είναι μια πολύ σημαντική και ιδιαίτερη ημέρα. Η ένωση της Σελήνης με τον ΝΔ στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με δύναμη και ενεργοποιούνται βαθύτερα συναισθήματα τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως κινητήρια δύναμη για να φτάσετε τους στόχους σας.

Για τους Σκορπιούς, η ένωση της Σελήνης με τον ΝΔ στον ουράνιο θόλο γεμίζει την καρδιά σας με συναισθήματα. Όμορφα συναισθήματα τα οποία θα νιώσετε πως είναι πραγματικά δικά σας μόνο εάν τα μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε. Κάντε εάν χρειαστεί εσείς την αρχή.

Για τους Τοξότες, μπορεί να υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που να δυσκολεύουν το έργο σας αλλά το πάντρεμα της Σελήνης με τον ΝΔ στον ουράνιο θόλο είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να βρείτε δημιουργικούς τρόπους έκφρασης. Αφεθείτε σε όνειρα και εμπνεύσεις και ελάτε κοντά με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς.

Για τους Αιγόκερους, επαγγελματικά θέματα και προσανατολισμούς επηρεάζει το πάντρεμα της Σελήνης με τον ΝΔ στον ουράνιο θόλο. Αφεθείτε στην ροή, με ευελιξία και με ανοιχτή την καρδιά σας αφουγκραστείτε την στιγμή ώστε να πιάσετε στον αέρα τις ευκαιρίες που απλόχερα δίνονται σήμερα.

Για τους Υδροχόους, η ένωση της Σελήνης με τον ΝΔ στον ουράνιο θόλο βοηθάει και επεκτείνει τις εμπνεύσεις σας, δίνοντας ώθηση στα όνειρα σας. Η πίστη σας δυναμώνει και μπορείτε να κινήσετε και βουνά αρκεί να φτάσετε στον στόχο σας.

Για τους Ιχθύες, το πάντρεμα της Σελήνης με τον ΝΔ μπορεί να απαλύνει/ελαφρύνει οποιαδήποτε κατάσταση νιώθετε βαριά στους ώμους σας αυτή την περίοδο στην ζωή σας. Η αλλαγή οπτικής και οι σκέψεις που αναβλύζουν από την καρδιά και όχι μόνο από το μυαλό, βάλσαμο στην ψυχή σας.