Κυριακή των Βαϊων σήμερα και ο βουλευτής του νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, στη Φαλάνη και έλαβε τα αγιασμένα βάγια από τον Πατέρα Βασίλειο Σταύρου.

Κατά το πέρας της λειτουργίας ο Λαρισαίος βουλευτής αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους πιστούς για τα θέματα της επικαιρότητας αλλά και τοπικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Φαλάνης.

«Μπαίνουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα, την εβδομάδα των Παθών του Κυρίου μας που για τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο αποτελεί αποκορύφωση της πίστης, καθώς ακολουθεί η Ανάσταση με τα ελπιδοφόρα μηνύματα που περικλείει.

Είναι πολύ σημαντικό τις Άγιες αυτές ημέρες να σκεφτούμε και να αναθεωρήσουμε, οδηγώντας τους εαυτούς μας στην καλύτερη εκδοχή τους.

Ας είμαστε ενωμένοι και μονιασμένοι, γιατί μόνο έτσι ένα έθνος προχωράει μπροστά και δημιουργεί ιστορία.

Οι κάτοικοι των περιοχών του νομού μας το γνωρίζουμε καλά αυτό καθώς κληθήκαμε πρόσφατα να διαχειριστούμε όλοι μαζί πρωτοφανείς καταστάσεις.

Η είσοδος στην εβδομάδα των Παθών, μας θυμίζει πόσο λίγο, απέχει το Ωσαννά από το Σταύρωσον.

Εύχομαι να διανύσουμε τις Άγιες ημέρες που ακολουθούν με κατάνυξη και περισυλλογή και να οδηγηθούμε στην Ανάσταση, με την ελπίδα και την ευχή να μην ξαναζήσουμε φαινόμενα σαν αυτά που βιώσαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους, με υγεία για ένα Καλό Πάσχα»!