Τα εν λόγω ζώδια έχουν βρει το νόημα της ζωής στα απλά αγαθά και αδιαφορούν για το υπόλοιπο στον λογαριασμό τους

Για ορισμένα ζώδια το να βγάλουν πολλά χρήματα από τη δουλειά τους και να ζουν μια ζωή γεμάτη ανέσεις αποτελεί στόχο τους, όμως υπάρχουν κι εκείνα που γνωρίζουν πως τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία και απολαμβάνουν τα απλά, αλλά πολύ σημαντικά πράγματα της ζωής, αδιαφορώντας για το υπόλοιπο στον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Αυτά τα ζώδια δεν έχουν ποτέ χρέη, αφού δεν ένιωσαν την ανάγκη να αποκτήσουν μεγάλη περιουσία ή να πάρουν δάνειο για να αγοράσουν ένα σπίτι. Ζουν τη ζωή τους μέρα με τη μέρα και κάνουν τον προγραμματισμό του μήνα τους με βάση τα έσοδά τους. Τον μήνα με τα λιγότερα έξοδα θα κάνουν χαλαρές εκδρομές και αποδράσεις στη φύση, γεμίζοντας μπαταρίες.

Γενικότερα, η άποψή τους για τα χρήματα συνοψίζεται στη φράση «δουλεύω για να ζω και να περνάω καλά».

Τα 3 ζώδια που δεν αγχώνονται ποτέ για τα χρήματα

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή και πρωταρχικός στόχος του σε αυτή τη ζωή είναι να κάνει παρέες και να διασκεδάσει με την ψυχή του. Μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά με τους προϋπολογισμούς και το budget, όμως αυτό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου.

Σκοπός του είναι να ξοδεύει τα χρήματά του σε όσα τον κάνουν χαρούμενο, όπως τα ταξίδια, κι αν έναν μήνα ξεμείνει, δεν έγινε και κάτι, θα ‘ρθει ο επόμενος. Η κακή σχέση που έχουν οι Δίδυμοι με τα χρήματα, τους έχει κάνει πολύ δημιουργικούς κι έτσι πάντα βρίσκουν τον τρόπο να περάσουν καλά.

Τοξότης

Ο Τοξότης αδιαφορεί για τα υλικά αγαθά. Δεν θέλει να νιώθει δέσμιος των χρημάτων και αυτός είναι και ο λόγος που τα χρήματα στο πορτοφόλι του δεν καθορίζουν, αν θα περάσει καλά ή όχι το Σαββατοκύριακό του. Είτε έχει 1€ είτε 100€, θα βρει τον τρόπο να διασκεδάσει και να χαλαρώσει, χωρίς να στενοχωριέται ή να πιέζεται από το οικονομικό κομμάτι.

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, όμως εκείνος είναι ευγνώμων για τις μικρές χαρές της ζωής. Μπορεί να μην γνωρίζει να διαχειριστεί σωστά τον μισθό του, όμως με κάποιον τρόπο όλα λειτουργούν πάντοτε προς όφελός του. Η λέξη άγχος όσον αφορά στα χρήματα είναι παντελώς άγνωστη για έναν Τοξότη.

Ιχθύς

Για να είναι ένας Ιχθύς ευτυχισμένος χρειάζεται μια θάλασσα, ένα ηλιοβασίλεμα και το κατοικίδιό του στο πλευρό του. Ως ζώδιο αναγνωρίζει την αξία του χρήματος, όταν πρέπει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, όμως ούτε αγχώνεται για τα έξοδα ούτε πιέζεται με το budget.

Ένας Ιχθύς μπορεί να αρπάξει μια επαγγελματική ευκαιρία, όμως δεν έχει σκοπό ζωής να γίνει διευθυντής ή ανώτερος από όλους, διότι αυτές οι θέσεις έχουν άγχος κι εκείνος φημίζεται για τη χαλαρότητα και την ψυχραιμία του. Όσο στραβά κι αν πάνε τα πράγματα στα οικονομικά του, δεν θα μείνει άγρυπνος ψάχνοντας για λύση. Θα βρει την άκρη κι ας στερηθεί για δύο εβδομάδες τις εξόδους του ή θα ζητήσει βοήθεια από τους φίλους του.

jenny.gr