Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Αθλητικός Σύλλογος Λάρισας “Πελασγός” παραβρέθηκε ο Λαρισαίος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος έχει εκφράσει επανειλημμένα το θαυμασμό του και τη στήριξη του στους αθλητές του νομού Λάρισας, που μας κάνουν υπερήφανους με τις σπουδαίες διακρίσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης βραβεύτηκε ο κ. Γιώργος Κασσάρος, ιδρυτικό μέλλος και πρώτος πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου για την προσφορά και το έργο του τόσο στον “Πελασγό”, όσο και στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής. Ο Λαρισαίος πολιτικός μάλιστα, βράβευσε τον προπονητή του Πελασγού, κ. Δημήτρη Κουτσιώρα στο πλαίσιο βράβευσης  των προπονητών για την συλλογική τους προσφορά στους αθλητές του συλλόγου, που μετράει μέχρι σήμερα, με Πανελλήνιες, Βαλκανικές αλλά και Παγκόσμιες διακρίσεις κάνοντας γνωστό το όνομα της Λάρισας στα πέρατα του κόσμου.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν και η βράβευση του ανθρώπου θρύλου για τον στίβο του Βασίλη Μπεκιάρη.

Αμέσως μετά την εκδήλωση ο Χρήστος Καπετάνος προέβη στις εξής δηλώσεις:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος “Πελασγός” έχει αναδείξει σημαντικούς αθλητές που μας έχουν γεμίσει υπερηφάνεια τόσο σε πανελλήνιο, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο με τις διακρίσεις που κατά καιρούς έχουν πετύχει. Έχω την χαρά να γνωρίζω την συνεισφορά του προέδρου του συλλόγου, κ. Ηλία Καφέ, στην αναβάθμιση του στίβου σε ολόκληρη την Θεσσαλία.

Σήμερα βραβεύσαμε σπουδαίους ανθρώπους στην ιστορία του αθλητισμού του νομού Λάρισας, και πιο συγκεκριμένα τον πρώτο πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Πελασγού, κ. Γιώργο Κασσάρο καθώς και τους προπονητές Βασίλη Μπεκιάρη, Γιώργο Τσιμούλη και Δημήτρη Κουτσιώρα, αλλά και άλλους, οι οποίοι έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον αθλητισμό και τους αθλητές.

Ως πολιτικός εκπρόσωπος του νομού μας, αλλά και ως Λαρισαίος πολίτης, σας ευχαριστώ για τις στιγμές υπερηφάνειας που μας χαρίζετε!

Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Πελασγού, κ. Ηλία Καφέ και στο ΔΣ του Συλλόγου».

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης οι αθλητές που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, Κοίλιας Αλέξης, Δούμος Ιωάννης, Γουϊγουης Βασίλης, Πλιάτσικας Αποστόλης, Μπλιάμπλια Γαβριέλα, Μπλιάμπλια Μιχαέλα, Κανελλοπούλου Εύα και Δημουλάς Νίκος, καθώς και οι φοιτητές που αγωνίστηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα, Φωτεινή Σουφλιά, Ελένη Οικονόμου, Σωτήρης Κανελλόπουλος και Θανάσης Μασούρας.