Χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα η ομάδα μας προπονείται για να είναι έτοιμη στο παιχνίδι της επόμενης 7ης αγωνιστικής playoffs SL2 με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’ (κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας μας) το Σάββατο 27/4 στις 16:00 (AEL FC ARENA).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το προπονητικό κέντρο, παρότι η ΑΕΛ προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο δυνατόν και αντιλαμβάνονται ότι δεν τους αρμόζουν τα αποτελέσματα των playoffs βάσει της δουλειάς και των προσπαθειών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Όλο το προπονητικό team και οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν προσηλωμένοι στον στόχο ώστε επιτυχώς να συνδυάσουν το Σάββατο μια καλή εμφάνιση με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Άλλωστε αυτός είναι πάντα ο σκοπός σε κάθε αγώνα χωρίς εξαιρέσεις για τους βυσσινί.

Στις τελευταίες προπονήσεις το αγωνιστικό τμήμα επικεντρώθηκε στην τακτική αντιμετώπιση του αντιπάλου, χθες με έμφαση στην επίθεση και στην αρνητική μετάβαση και σήμερα στην άμυνα με θετική μετάβαση και με παιχνίδι σε πραγματικές συνθήκες.

Παρότι η ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η ΑΕΛ θέλει να δώσει δείγματα σοβαρής προσέγγισης και αξιολόγησης απέναντι στην ΑΕΚ Β’, μιας ομάδας που διαθέτει καλά στοιχεία και τακτική σε ένα παιχνίδι σημαντικού βαθμού δυσκολίας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα αποφασίσει αύριο μετά την προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα κρίνοντας τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών αλλά και σύμφωνα με τα πλάνα διαχείρισης του παιχνιδιού.