Για τρίτη συνεχή ημέρα, την Τετάρτη 14 Απριλίου, κλιμάκια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, σε συνεργασία με τις Οργανώσεις Μελών πόλης Λάρισας και Ελασσόνας, πραγματοποίησαν εξόρμηση στις δύο αντίστοιχες λαϊκές αγορές.

Η σημερινή εξόρμηση έγινε στο πλαίσιο  της εβδομαδιαίας δράσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στο πλευρό παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών και ενάντια στις ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης που κατάφερε να συσπειρώσει παραγωγούς και πωλητές απέναντί του.

Στη λαϊκή της Τετάρτης στη Λάρισα, μέλη των Οργανώσεων Μελών της πόλης, υπό την αναπληρώτρια συντονίστρια της Ν.Ε., Μαρία Λυροπούλου, διένειμαν ενημερωτικό υλικό και συνομίλησαν με παραγωγούς, πωλητές και καταναλωτές, έχοντας στο πλευρό τους τη βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Άννα Βαγενά, που αγωνιστικά ανταποκρίθηκε στη δράση της οργάνωσης.

Στην αντίστοιχη λαϊκή αγορά της Ελασσόνας, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, Γιάννης Καριπίδης και Χρήστος Παπαδημητρίου, από κοινού με τον συντονιστή γραμματέα, Βασίλη Ζωγράφο και τον συντονιστή της Ο. Μ. Ελασσόνας, Νίκο Μπίκια και άλλα μέλη της οργάνωσης, κατέστησαν σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει τις κινητοποιήσεις των παραγωγών και καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το απαράδεκτο σχέδιο νόμου που αλλοιώνει έναν λαϊκό θεσμό που  εμπιστεύονται και στηρίζουν οι Έλληνες καταναλωτές.