Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα, στην Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λαρίσης, θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Το πρώτο μέρος της εορτής θα περιλαμβάνει ένα σύντομο μουσικό αφιέρωμα στη Σμύρνη από το Μουσικό Σχολείο Λάρισας και θα πραγματοποιηθεί η απονομή βραβείων στον μαθητικό διαγωνισμό που είχαν προκηρύξει η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως Θεσσαλίας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Το δεύτερο μέρος της εορτής θα περιλαμβάνει ύμνους, ποιήματα από τα κατηχητικά των ενοριών, θεατρικό από τον Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης και τραγούδια από την παιδική χορωδία του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

Απευθύνουμε θερμή παράκληση να έλθετε όλοι, για να χειροκροτήσετε τα παιδιά και τους κατηχητές μας και να τους ενθαρρύνεται να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να αγωνίζονται μέσα στο χώρο της Αγίας μας Εκκλησίας.