«Με την ψήφο σας στις προηγούμενες εκλογές δώσατε ισχυρό μήνυμα για σταθερότητα και συνέχεια στο αναπτυξιακό έργο για το νομό μας.

Πλέον , ο νομός Λάρισας έχει αποκτήσει ακόμη πιο ισχυρή φωνή και για αυτό το λόγο σας καλώ να επαναλάβετε την στήριξή σας στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά»

Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στους πολίτες της Ελασσόνας για τις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής, 25ης Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας που παρέθεσε στην πλατεία της πόλης.

Ο κ. Καπετάνος συμμετείχε στην προεκλογική περιοδεία που πραγματοποίησε το μικτό κλιμάκιο, συναποτελούμενο από τη Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Λάρισας, τη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ελασσόνας και από υποψήφιους βουλευτές του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.

Το κλιμάκιο, αρχικά, πραγματοποίησε επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της πόλης, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην αγορά της πόλης και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία.

Ο κ. Καπετάνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς στη λαϊκή αγορά, καταστηματάρχες της πόλης και πολίτες, να αφουγκραστεί τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς αλλά και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους, αναφορικά με ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

«Το δίλημμα των εκλογών είναι σταθερότητα και συνέπεια μεταξύ έργων και λόγων που μόνο η ισχυρή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί ή επιστροφή στις σκοτεινές εποχές της αβεβαιότητας, της δημοσιονομικής αστάθειας και της ανασφάλειας ακόμη και για τα ζητήματα της καθημερινότητας στους πολίτες.

Στόχος της επόμενης τετραετίας είναι η αύξηση των μισθών και των συντάξεων, η στήριξη ακόμη περισσότερο του πρωτογενούς τομέας παραγωγής και η περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας και κατ’ επέκταση της χώρας μας. Ισχυρές τοπικές οικονομίες θα απαρτίζουν την ελληνική οικονομία, που πλέον είναι αλώβητη και επαρκώς οχυρωμένη.

Για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της προόδου και της κοινωνικής ευημερίας, ψηφίζουμε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη. Προχωράμε Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά» υπογράμμισε, κλείνοντας την ομιλία του ο Χρήστος Καπετάνος.