Την ετήσια εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το Σάββατο το επιμελητήριο Λάρισας παρόντος ισχυρού υπουργικού κλιμακίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος βρίσκεται στο Νομό Λάρισας τις τελευταίες μέρες και πραγματοποιεί συναντήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος και εκπρόσωποι της τοπικής εξουσίας.

Η διοίκηση του επιμελητηρίου έκοψε την πίτα και ακολούθησε εκδήλωση με σημαντικές βραβεύσεις επιχειρήσεων της Θεσσαλίας που διαπρέπουν καταλαμβάνοντας υψηλές θέσης και διακρίσεις στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Λαρισαίος Βουλευτής Χρήστος Καπετάνος αφού βράβευσε τον Κώστα Γκάγκο ιδρυτή της εταιρίας Costas Gagos Architecture and Design για τις καινοτόμες αρχιτεκτονικές του κατασκευές έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Είμαστε υπερήφανοι για τις Θεσσαλικές επιχειρήσεις που ξεχορίζουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες με αποκορύφωμα τις πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία, τη χρονιά που μας πέρασε. Οι Θεσσαλοί μπορούμε να ανατάξουμε την κρίση, να την κάνουμε ευκαιρία και να συνεχίσουμε να διαπρέπουμε στον επιχειρηματικό κόσμο. Αποδείξαμε άλλωστε ότι ενωμένοι σαν μια γροθιά μπορούμε να επιβιώσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ευχαριστώ τους κυβερνητικούς εκπροδώπους που τίμησαν την πόλη μας με την παρουσία τους. Είναι πολύ σημαντικό να αισθανόμαστε την Κυβέρνηση δίπλα μας έμπρακτα και όχι με λόγια.

Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Επιμελητηρίου για την εκδήλωση. Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους τους εμπόρους και εργαζόμενους με υγεία».