Επίσκεψη στα χωριά της Καρδίτσας που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές απ' την κακοκαιρία Ντάνιελ τον περασμένο Σεπτέμβριο πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς.

Ο Αλέξης Χαρίτσης βρέθηκε στα χωριά Παλαμάς, Βλοχός, Κόσκινας και Μεταμόρφωση Καρδίτσας, όπου συνομίλησε με πληγέντες. Μαζί του ήταν και η Πέτη Πέρκα.

«Τέσσερις μήνες μετά κυριαρχεί η ανασφάλεια και ο φόβος. Μια ολόκληρη περιφέρεια εν έτει 2024 φοβάται με την πρώτη σταγόνα βροχής» τόνισε σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook που συνόδευσε με φωτογραφίες απ' την περιοχή.
«Παρά τις κυβερνητικές υποσχέσεις η Θεσσαλία παραμένει αθωράκιστη και οι κάτοικοι ξεχασμένοι χωρίς ουσιαστική στήριξη» κατήγγειλε.

Όπως τόνισε ο Αλ. Χαρίτσης, «η Νέα Αριστερά είναι εδώ για να ακούσει και να δώσει φωνή σε εκείνους που η κυβέρνηση έχει αφήσει στη μοίρα τους. Για να μην ερημώσουν τα χωριά, για την ανασυγκρότηση και την θωράκιση της περιοχής, για ένα νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο, για να μην συζητάμε ξανά μόνο μετά την καταστροφή, για μια νέα εποχή για τη Θεσσαλία».

efsyn.gr