Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Πράπας Ι. στα -63 κιλά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών έως 21 ετών, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2023 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στον Πειραιά. Ο αθλητής του συλλόγου μετά από τρεις νίκες στις προκριματικές και προημιτελική φάση, ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον πρωταθλητή της κατηγορίας.

Επίσης, στα -58 κιλά Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών έως 21 ετών, αγωνίσθηκε και ο Μπαντραλέξης Αντ., όπου ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα, από τον αθλητή που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.

Και οι δυο αθλητές έχουν υψηλές διακρίσεις και εξασφάλισαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της χώρας, κάνοντας χρήσης των προνομίων που τους δίνει η μοριοδότηση των διακρίσεων τους.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών έως 21 ετών, αποτελεί το κριτήριο επιλογής για την σύσταση της εθνικής ομάδας για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που θα πραγματοποιηθεί το 2023.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τον προπονητή του συλλόγου κ. Ζεϊμπέκη Χρήστο για τις διακρίσεις που κατέκτησαν οι αθλητές, τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους στον πρωταθλητισμό και όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες του συλλόγου.