Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες 25/11, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της SL2 K19 που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, η ΑΕΛ Κ19 εκτός έδρας με αντίπαλο τα Μετέωρα, ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού Τρικάλων. Η ομάδα μας επικράτησε με 0-2 σε μια βροχερή και κρύα ημέρα σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο των γηπεδούχων.

Η ομάδα της ΑΕΛ Κ19 ξεκινά το πρόγραμμα με ρεπό κι έπειτα ταξιδεύει 10/12 να αντιμετωπίσει τον Αιολικό στη Μυτιλήνη ενώ στην 3η αγωνιστική υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Από το τεχνικό team εκφράζεται η ικανοποίηση για την κατάσταση των παικτών που απαρτίζουν την Κ19 και μόνη δυσκολία άξια αναφοράς είναι η εύρεση αντιπάλων τη δεδομένη στιγμή, που όλοι έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, για ανταγωνιστικά φιλικά τεστ.

Οι βυσσινί στο 1ο ημίχρονο είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. Τα γκολ ήρθαν στο 2ο μέρος. Και τα δύο πέτυχε ο Λυγούρας με πλασέ μέσα στην περιοχή στο 55′ και στο 70′ αντίστοιχα. Ο προπονητής κ. Γιώργος Καμάκας έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 22 ποδοσφαιριστές της αποστολής παρουσιάζοντας σχεδόν μία διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο.

Η αρχική ενδεκάδα για την ΑΕΛ Κ19 ήταν: Αντωνόπουλος, Ντιντής, Κουκουράβας, Γκατζιάς, Ράπτης, Τσούτσος, Ζησούλης, Νινίκας, Πολύζος, Αρσένης και Νίτσος

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν μετά το 46′ ήταν: Κοβούσογλου, Τασίκας, Γκουγκίδης, Μπαργιώτας, Μπατραλέξης, Παπαϊωάννου, Μπέζας, Ασίκογλου, Βελετάνης, Ντελόπουλος και Λυγούρας