Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων, κατά τον χρόνο εκτέλεσης της εκδήλωσης, αποφάσισε τα εξής:

Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση χης κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Ασκληπιού στην Κεντρική Πλατεία στη Φαλάνη Λάρισας και στο τμήμα αυτής από την οδό Βενιζέλου έως και την οδό Μακεδονίας, για το Σάββατο (07-05-2022) και κατά τις ώρες 22:00′- 02:00′, λόγω μουσικής εκδήλωσης.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται περιφερειακά της πλατείας και μέσω παρακαμπτήριων οδών.
στην περιοχή τέλεσης εν λόγω εκδήλωσης. Επιπλέον σε κάθε περίπτωση πρέπει να υποστηρίζουν την ταχεία διέλευση οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυρο­σβεστική και Αστυνομία).

Της παρούσας εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης και επέμβασης (Ασθενο- φόρα-Πυροσβεστική-Πολιτική Προστασία).
Οι παραβάτες της παρούσας, θα διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις δια­τάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, παρακαλείται για εκτέλεση της παρούσας, τη δημοσίευση της σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999, την κοινοποίηση της παρούσας στους εμπλεκόμενους φορείς και τη λήψη επιβαλλόμενων μέτρων αρμοδιότητάς του.