Για ακόμα μια φορά ο Βασίλης Χαδουλός δηλώνει παρόν μετά από μια τετραετία ως Τοπικός Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Συκουριου σε μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση.

Ενεργό μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου & και μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου με μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά.

Σε δήλωση του ο κ. Βασίλης Χαδουλός:

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα που συμμετέχω ως υποψήφιος δίπλα σε έναν καταξιωμένο άνθρωπο όπως είναι ο Κώστας Κολλάτος με αξιόλογη επαγγελματική πορεία, έναν άνθρωπο που σου εμπνέει εμπιστοσύνη, που τον διακρίνει το ήθος και τον κάνει ξεχωριστό η ανθρωπιά του.

Με αισιοδοξία, συνεργασία, όρεξη και υπευθυνότητα δουλεύοντας ομαδικά και στοχευμένα θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας, θα μοιραστούμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συμπολιτών μας, θα συμβάλλουμε με νέες ιδέες και λύσεις για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού, ένα καλύτερο αύριο, καθοριστικό για το μέλλον μας»

Σε δήλωση του ο κ. Κολλάτος :

"Μοναδικό κίνητρο του Βασίλη είναι η ενασχόληση του με τα κοινά είναι η αγάπη για τον τόπο του , που ζουν οι φίλοι του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και η ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά και προαγωγή του κοινού καλού για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Βασίλη σε καλωσορίζουμε ξανά στην μεγάλη ομάδα του συνδυασμού μας «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία."