Στοιχεία που προκαλούν αίσθηση βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του 39χρονου αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος, του αεροδρομίου Σκιάθου, που κατηγορείται για παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας και ο οποίος μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 39χρονος Λαρισαίος φέρεται μεταξύ άλλων να δήλωσε στην κατάθεσή του πως συμμετέχει σε διαδικτυακά forum ενηλίκων όπου υποδύεται ρόλους, ενώ ανάμεσα στους ρόλους που έχει υποδυθεί είναι και αυτός του ανήλικου.

Ο 39χρονος υποπυραγός του Πυροσβεστικού Σώματος του αεροδρομίου Σκιάθου, που κατηγορείται για κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας, προφυλακίστηκε χθες με την δικηγόρο του να δηλώνει πως η απόφαση καθοδηγήθηκε από την κοινή γνώμη και όχι από το Νόμο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, ο υποπυραγός, στο κινητό του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες της 10 χρονης κόρης της συντρόφου του, η οποία τον κατήγγειλε, “έτρεμε” την προφυλάκιση γιατί δεν ήθελε στεναχωρήσει τους γονείς του και ειδικά τη μητέρα του. Στην κατάθεσή του έδειξε πως η μητέρα του ήταν χειριστική μαζί του και ανέφερε πως εκείνη ήθελε να κάνει δύο κορίτσια ξανθά με γαλανά μάτια. Εκείνος όμως δεν μπορούσε να τεκονοποιήσει και γι’ αυτό κατέβαζε φωτογραφίες από το instagram με ξανθά κοριτσάκια. Μια φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό του απεικονίζει δύο κοριτσάκια ξανθά με μαγιό, αλλά το κοριτσάκι της 32χρονης συντρόφου του, το οποίο και φωτογράφιζε, δεν είναι ξανθό.

Οι ισχυρισμοί του για τις φωτογραφίες

Με την 32χρονη από την Σκιάθο, ο υποπυραγός από τη Λάρισα έχει ολιγόμηνη σχέση και ζούσε μαζί με τα παιδιά της στο σπίτι της στο νησί. Για να δικαιολογήσει τις φωτογραφίες της 10χρονης, φέρεται να δήλωσε πως επειδή η σύντροφός του ασχολείται με τον αισθητικό τομέα, υποδέχεται στο σπίτι άντρες για αποτρίχωση, οπότε φωτογράφισε την 10χρονη για να της δείξει, πως δεν είναι σωστό ένα παιδί να κυκλοφορεί με σορτσάκια ανάμεσα σε άντρες.

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής Σάκης Κοκκίνης και Γιάννης Μηλίνης ζήτησαν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 39χρονου με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, καθώς είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται καθώς ο ίδιος παραδέχτηκε πως είχε έφεση σε διαζευγμένες γυναίκες με παιδιά, για να καλύπτει το κενό καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει.

Σημειώνεται ότι η 32χρόνη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στο άνοιγμα του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του.

Η συνήγορος του 39χρονου υποστήριξε πως δεν μπορεί να κατηγορείται για παιδική πορνογραφία καθώς δεν αγόρασε και δεν πούλησε υλικό.

Πηγή: News247.gr